Fırsat derken bütçeden bahsediyorumAlıntıyı görüntüle
o fırsat galiba bana yok
Düşünsene vega 11 10 gb10 GB ne lan ekran kartı 3060 Ti VRAM'i o kadar değil.![]()
Olsa iyi olur diye bir şey yok, APU bu. 3070'li sistem falan değil.Dediğim gibi apuda ekran kartı olmaz. Ben arkadaşın oyunlar artık en az 10gb ekran kartı istiyor lafına yazdım onu. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim
Apu'da nasıl ekran kartı olmaz?Dediğim gibi apuda ekran kartı olmaz. Ben arkadaşın oyunlar artık en az 10gb ekran kartı istiyor lafına yazdım onu. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim
Hocam bence apu işlemcileri biraz araştırın benceNeyse ben hepinizden özür dilerim daha fazla katlanamayacağım buna kimse anlamadı demek istediğimi. Soruma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Hah apu ile mi 1080p ultra oynıyacaksın? Oyunlar sadece ram ile açılmıyor.şuanki oyunlar en az 10gb ekran kartı istiyor 1080p ultra oynamak için 16 yaparsada ram8 gb ramli kalıyoruz
Bence rtx 2060 toplar en kötüMerhabalar,
Abdullah abi 1 milyon için özel sistem toplayacaktı fakat ethereum'dan dolayı ekran kartı stokları yoktu ve bu yüzden olmayacağını söylemişti fakat dün ya da önceki gün instagram storyde yeni sistem loading gibi bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ondan sonrada bir güç kaynağının 80P sertifikası olduğu etiketi atmıştı. Sizce yeni sistem yayınlar mı yoksa kaçırdığım bir açıklama yaptı mı? Ya da stok az olsada yinede çıkaracak mı? Bir bilginiz varsa veya tahmin edebiliyorsanız konuşalım.
Yorumlar sanki vram artarsa fps artar gibi olmuş.Düşünsene vega 11 10 gb![]()
Hah aou ile mi 1080p ultra oynıyacaksın? Oyunlar sadece ram ile aç