Mertmax
80+ Silver
- Katılım
- 11 Ocak 2021
- Mesajlar
- 3,723
- Reaksiyon skoru
- 8,106
Halen daha taş gibi hocam nasıl kapansın, tlou 2 oynatıyor daha ne olsun.Hocam konu ile alakasız bir şey soracağım ps4 devri kapandı mı artık?
Halen daha taş gibi hocam nasıl kapansın, tlou 2 oynatıyor daha ne olsun.Hocam konu ile alakasız bir şey soracağım ps4 devri kapandı mı artık?
Kapatamaz tam olarak, açıkladığın için çok sağol arkadaşa bakar iken türkjem kaydı.Apu sistemde olmaz evet onun demeye çalıştığı şey ekran kartı boşluğunu ramle kapatabilir. Hatta 24gb'a kadar çıkabilir bunu demeye çalışıyor.
ps3 kullanıcıları ps4 alınmaz en kötü ps5 alınmalı demişti ve kafamı karıştırdılarHalen daha taş gibi hocam nasıl kapansın, tlou 2 oynatıyor daha ne olsun.
Tövbeestağfurullah.yani en az demeyelimde 10gb olsa güzel olur
Öyle bir şey yok, PS4 hala alınabilir tabii ki ama ömrü az kaldı (2-3 yıl.) Ama PS5 alacak fırsat varken 4 almak saçmalık olur.ps3 kullanıcıları ps4 alınmaz en kötü ps5 alınmalı demişti ve kafamı karıştırdılar
Ellerim buz tuttu valla.Tövbeestağfurullah.
10 GB ne lan ekran kartı 3060 Ti VRAM'i o kadar değil.Ellerim buz tuttu valla.
Fat ve Slim arasında donanım olarak fark yok, sadece Slim güç tasarrufu ve stabil çalışma konusunda daha üstün. Ama bence artık alacaksanız Pro alın.@isikt11 hocam sence en düşük slim alınmalı mı fat idare eder mi?
abim konuş konuş sustur o ps3 kullanıcılarını!Öyle bir şey yok, PS4 hala alınabilir tabii ki ama ömrü az kaldı (2-3 yıl.) Ama PS5 alacak fırsat varken 4 almak saçmalık olur.
Öyle bir şey yok, PS4 hala alınabilir tabii ki ama ömrü az kaldı (2-3 yıl.) Ama PS5 alacak fırsat varken 4 almak saçmalık olur.