Neler Yeni

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusuf0156

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Gümüştekin
Tüm sistemlerimi sadece forum kitlesinin üzerine kurduğumu düşünen, kendi ile kavga eden garip bir arkadaşımızdı. Sonra da şöyle yapalım böyle yapalım o öyle değilse böyle adam banlayalım falan, arkadaşım cevap veriyoruz diye senin tüm kavgalarına ayıracak kocaman bir zamanımız mı var zannediyorsun? ama seni kırmayacağım banlanmayı sen istedin. Youtube kitlesini, insta kitlesini bıraktım sadece forum kitlesinin isteği üzerine sistem yapıyorum ya zaten hey Allah'ım hey değerli vaktimi ne garip şeylere ayırıyorum...

Bir de arsızlık marifet olmuş "usta neden 3060, 6600 XT sistem gelmiyor ayarlamak mı zor" diye sormak yerine böyle sistem yapmadığım için neredeyse azar yiyeceğim abicim ne yaşıyorsunuz gerçekten uyanın rüyadaaa kimse babanızın oğlu değil. Saygıya saygı bu kadar.
Adamı rahat bırakın @Abdullah Hacıgül adam işini yapsın adamı burda boş yorumlarla tutmayın ki adam sistemi daha uyguna daha iyi sistemle sizinle ilgilenebilsin ben burda ne sistemim var nede alıyorum sadece yorumlar için burdayım Allah cümlemizin yardımcısı olsun almaya imkanım olmadığı için yok.

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Hala bi aciklama gelmedi,gelmicek acaba bugun ?

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
gelip gelmeyeceği söylense keşke. yatacagım ama sistemi bekliyorum.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
valla btc eth düşüşte bakalım fiyatlar ona göre yansıyacak mı :D ben olsam RTX 2060 12 GB koyarım farklı bir şey olur .d

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ucuza sistem diye bir şey yok artık unutun şunu. Gerçekler acı, yine en iyisini yapacağım inşallah ama 7K falan yazıp hayal kurmayın.
7k yazanlara en iyi cevap :D. Boş boş hayal kuruyorsunuz yapmayın artık şunu 7kya toplanan sistem adam akıllı oyun açamaz bile. :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç