Yusuf0156
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Yusuf Gümüştekin
Adamı rahat bırakın @Abdullah Hacıgül adam işini yapsın adamı burda boş yorumlarla tutmayın ki adam sistemi daha uyguna daha iyi sistemle sizinle ilgilenebilsin ben burda ne sistemim var nede alıyorum sadece yorumlar için burdayım Allah cümlemizin yardımcısı olsun almaya imkanım olmadığı için yok.Tüm sistemlerimi sadece forum kitlesinin üzerine kurduğumu düşünen, kendi ile kavga eden garip bir arkadaşımızdı. Sonra da şöyle yapalım böyle yapalım o öyle değilse böyle adam banlayalım falan, arkadaşım cevap veriyoruz diye senin tüm kavgalarına ayıracak kocaman bir zamanımız mı var zannediyorsun? ama seni kırmayacağım banlanmayı sen istedin. Youtube kitlesini, insta kitlesini bıraktım sadece forum kitlesinin isteği üzerine sistem yapıyorum ya zaten hey Allah'ım hey değerli vaktimi ne garip şeylere ayırıyorum...
Bir de arsızlık marifet olmuş "usta neden 3060, 6600 XT sistem gelmiyor ayarlamak mı zor" diye sormak yerine böyle sistem yapmadığım için neredeyse azar yiyeceğim abicim ne yaşıyorsunuz gerçekten uyanın rüyadaaa kimse babanızın oğlu değil. Saygıya saygı bu kadar.