Neler Yeni

donanım arşivi yeni sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
ulan ne sistemmiş ya devlet meselesi oldu bildiğin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım kasa power da hiçbir sorun yok klasik giriş seviye kasa powerlar, sen şimdi burada işlemci ekran kartı ram artısını görmezden mi geliyorsun sen bu konuyu kasa power deyip kestirip atamazsın. Mantıklı açıklama bekliyorum.
Sen bana demişinki abi tek odağın bu konu diye şuan konu pc değil senin konuları kitleyip tek konuşman sert tavır sergilemen gece onu konuştuk yani

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kestirip atmıyorum zaten her kafada biri psu biri kasa dendiği için 2 gündür tek konuşulan şey bu zaten biz oraları geçtik ekran kartıdır falan onlar kötü olsaydı zaten kasa psu demezdik
Dostum boş yapıyorsun ne kasa kötü ne psu bırak bunları 1K farkla daha iyi cpu ve gpulu sistemin neden F/P olmadığını açıkla. Bu forumda en büyük yaygarayı da sen yaptın, 3. şahıs gibi de konuşma işin başı sensin.

Anlat bana kardeşim bana 1K farkla daha iyi gpulu daha iyi cpulu daha iyi ramli sistemin nasıl kötü olabileceğini anlat

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
Eğer 20000 altı sistem alırsanız kötü bir gamepower kasa geliyor.
neden bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
Dostum boş yapıyorsun ne kasa kötü ne psu bırak bunları 1K farkla daha iyi cpu ve gpulu sistemin neden F/P olmadığını açıkla. Bu forumda en büyük yaygarayı da sen yaptın, 3. şahıs gibi de konuşma işin başı sensin.

Anlat bana kardeşim bana 1K farkla daha iyi gpulu daha iyi cpulu daha iyi ramli sistemin nasıl kötü olabileceğini anlat
Abdullah, gerçekten sen bir kaç gün kendine kafa dinleyecek kişisel aktivitelerin ile meşgul ol derim. Bu olay bir kaç haftaya anca unutulur ve sen foruma hâla girmeye devam edersen sürekli bu konulardaki bildirimler sana zaman ve huzur kaybı yaşatacak. İstemeyiz elbet

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

1k farkla derken pc hocasının sisteminimi kastediyosun

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Kendi Fikirlerimi İçinde Hakaret İçeren Bir Kelime Olmadan Düzgünce Söylüyorum Diye Banlıyorsa Eğer Ne Diyim. :PeepoLeave:
Banada gece 2 uyarı geldi sen 1 le iyi kurtarmışsın

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Baran
Amma boş uzattiniz alınır mı alınır işte bütçen yoksa napabilirsin sanki çok kötü sistem kötü şeyleri var ama paran yoksa en iyi tercih bu

Top Bottom