Neler Yeni

👊 Donanım Arşivi Yeni Video! AMD Ekran Kartları'nın Kaderi değişecek !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
"AMD kullanıcıları için DLSS'ye rakip (!) FSR 1.0 teknolojisini sunda ama FSR 1.0 DLSS karşısında gerçten de çok başarılı olamadı ve kullanıcıları bunu dile getirdş. AMD ise bu noktada güzel bir adım atarak hızlıca FSR 2.0 teknolojisini geliştirerek gerçektende DLSS'in görüntü kalitesine yaklaşarak yüksek FPS'i yüksek görüntü kalitesinde vermeyi başardı."

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Videoda neyden bahsediyor dinleyemediğim için merak ettim özetleyebilir misin?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
AMD fiyat performans anlamında gerçekten çok iyi, ancak bir PC'yi her gün almıyorum. Almışken F/P olanına bakmam, kaliteye ve parçalara bakarım. O yüzden her türlü Nvidia seçerdim.
AMD'ye kalitesiz demiyorum lakin Nvidia varken AMD tercih etmezdim.

"AMD kullanıcıları için DLSS'ye rakip (!) FSR 1.0 teknolojisini sunda ama FSR 1.0 DLSS karşısında gerçten de çok başarılı olamadı ve kullanıcıları bunu dile getirdş. AMD ise bu noktada güzel bir adım atarak hızlıca FSR 2.0 teknolojisini geliştirerek gerçektende DLSS'in görüntü kalitesine yaklaşarak yüksek FPS'i yüksek görüntü kalitesinde vermeyi başardı."

Amd kartları f/p dır abi param fazla olsa bende nvidiva alırdım şeye benxiyo iphone samsung gibi param varsa iphone alırım

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Ben AMD ile Nvidia arasinda kaldım hala bu videoyu da gördüm :( güzel video ama

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş

Teşekkürler sağolun

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
AMD fiyat performans anlamında gerçekten çok iyi, ancak bir PC'yi her gün almıyorum. Almışken F/P olanına bakmam, kaliteye ve parçalara bakarım. O yüzden her türlü Nvidia seçerdim.
gpu da envidya
işlemcide ameda
seçerim

The Batman

80+ Silver
aynen 25 yaşında geldim ilk defa adam gibi sistem diziyorum ping ve fps sorunları okadar beni yordu ki 2017 2020 arası sadece windows 10 sorunları için haftada 4-5 saat ugraşıyordum artık tak çalıştır sistemler istiyorum

AlphA<3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit koçak
Kişisel fikrim şu şekilde
Param olsa da ben Nvidia kart tercih etmem Nvidianin alt bı modelini alacağıma performansı daha iyi olan AMD nin bı modelini alırım keyfime bakarin yazılım tarafında her ne kadar nvidia iyi olsa da iki markanın da güncel ürünlerini kullanmış biri olaraj ben AMDciyim

Top Bottom