Neler Yeni

Donanım arşivi yeni videosundaki laptoplar alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Kendime uzun zamandır laptop arıyordum 7-8 k arası tam Acer nitro düşünürken bu videoyu gördüm fiyatı çok iyi ama HP markasinin kalitesini bilmiyorum sizce Alınır mı? soğutması fan sesi vs nasıldır

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
hp nin uzun süre gittiğini biliyorum benim leptopum da hp

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alınmaz olsaydı videosunu cekmezdim HP ile işbirliğim yok Hepsiburada ile var, fiyat ortada objektif şekilde testlerde orada bak bütçene ver kararını :)

Son düzenleme:

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
7K olan modeli çok iyi buldum. Gerçekten baya iyi onu alabilirsin bütçen var ise eğer render odaklı alacak isen 8K olan modeli de alabilirsin. Ancak oyun odaklı olarak en iyi model 7K olan model.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kendime uzun zamandır laptop arıyordum 7-8 k arası tam Acer nitro düşünürken bu videoyu gördüm fiyatı çok iyi ama HP markasinin kalitesini bilmiyorum sizce Alınır mı? soğutması fan sesi vs nasıldır
Depolama çok az ya. 500 GB neyse de 256 GB oyuncu laptopları için ciddi anlamda yetersiz kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sllent ve @Harley Quinn❖ kahkaha emojisi atmanızdaki amaç nedir?
Alınmaz olsaydı videosunu cekmezdim
Sakıncası yoksa şuna güldüm abi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz olsaydı videosunu cekmezdim HP ile işbirliğim yok Hepsiburada ile var, fiyat ortada objektif şekilde testlerde orada bak bütçene ver kararını :)
Valla bi düşündüydümde şimdi eminim baya güzel gözüküyor almaya çalışıcağım eyw abi

Depolama çok az ya. 500 GB neyse de 256 GB oyuncu laptopları için ciddi anlamda yetersiz kalıyor.

Sakıncası yoksa şuna güldüm abi.
Sıkıntı yok çok çeşitli oyun oynamıyorum zaten üstüne birde evde 2 tane 240gb sata 3 ssdim var

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,377
İsim
Diyarhan
7800tl iken herkese önerdim 7000tl ye alın arkadaş daha ne istiyorsunuz masaüstü parasına laptop geliyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,377
İsim
Diyarhan
Şuan Ankara'da düğündeyim kesin stok biticek alana kadar aylardır laptop araştırıyodum tamda fındık parası geldiydi :/
Yetişebilirseniz alın veya arkadaşlarınız alabilirse alsın. Tek eksiği 60hz olması diye biliyorum. Rtx + dlss açınca 60fps oyun akar zaten 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,252
Üyeler
165,151
Son üye
Aleksey Rıkov
Top Bottom