Brave Browser da hiç reklam yok.Yok mu şuna bi çözüm Alıntıyı görüntüle
İşe yaramıyor bu sorun Google kaynaklı değil sorun forumda bence benim Google reklam ayarlarına göre böyle bir reklam çıkmaması gerekiyorBrave Browser da hiç reklam yok.
Kardeş yanımda birisi olduğu zaman foruma giremiyorum artık beni sapık zannederler ** ***O reklam bende çıksın lütfen
Ya dudakları bu şekilde olan cinelere bayılıyorumAlın arkadaşlar gözleriniz bayram etsin bu seferki tam boy reklam Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeş yanımda birisi olduğu zaman foruma giremiyorum artık beni sapık zannederler ** ***
Aga ne var ki reklamda alla alla (ironi)Yahu benim bu tür şeylerle zerre alakam yok ama karşıma sürekli bu tür reklamlar çıkıp duruyor engellemek için yapmadığım yöntem kalmadı bu tür reklamlar yüzünden foruma giresim gelmiyor! Bu olay forumda bilgilerimi paylaşmayı kapattıktan sonra çıkmaya başladı tekrar aktif ettim yine düzelmedi.
Alıntıyı görüntüle
2tb falan yetmez bu foruma attığınız her görsel sunucu'da çok fazla yer kaplıyor. günlük 2-3 tb'dan fazla yer bu forum. atılan görselleri de sıkıştırmıyolar diğer forumlar gibi.Merak ediyorum acaba tahmini ne kadar gideri oluyor bu forumun aşağı yukarı ?
Bu konuda net bir bilgi yok. Söylersen süper olur. Sunucunun resmi felan var mı ?
Ne kadarlık depolama kullanıyorsunuz ? Ekleme yaptığınızda 2tb mi ekliyorsunuz kaç ayda ya da günde bir ?
İnan o kadar merak ediyorum ki araştırdım bulamadım net bir bilgi.