Neler Yeni

Donanım Arşivinden Aldığım bilgisayar Hakkında Sorunlar

Ahmet32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emin
Yaklaşık 7 8 ay önce aldığım sistem CS:GO gibi bir oyunda bana en yüksek ayarlarda 150 fps veriyor evet şaka değil nedenini bende anlamış değilim işlemci neredeyse çalışmıyor gibi çoğu kişiye sordum tek slot ram kullanıdığın için dedi yani ne bileyim 4300 tl vermişim güvenip aldığım fps csde 150 insan güveni kırılıyor şuan herşeyi en düşüğe çektim akıcı bir fps almak için çözünürlük düşürerek 200 fps nin üstüne çıkabildim lütfen yapmayın abi ya ayıptır ya nasıl sistem bu

Sistem Donanım Arşivinin Topladığı Sistemdir:

Ahmet32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayrıca sistem gta5 gibi oyunlarda 15dk da ısınıyor kışın petek yerine kullanılabilir halde

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
normal hocam :D bir sorun göremedim sistemde

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Sezgin
Yaklaşık 7 8 ay önce aldığım sistem CS:GO gibi bir oyunda bana en yüksek ayarlarda 150 fps veriyor evet şaka değil nedenini bende anlamış değilim işlemci neredeyse çalışmıyor gibi çoğu kişiye sordum tek slot RAM kullanıdığın için dedi yani ne bileyim 4300 TL vermişim güvenip aldığım fps csde 150 insan güveni kırılıyor şuan herşeyi en düşüğe çektim akıcı bir fps almak için çözünürlük düşürerek 200 fps nin üstüne çıkabildim lütfen yapmayın abi ya ayıptır ya nasıl sistem bu

kanka zaman ilerledikçe bilgisayarın performansı düşer oyunlar gelişir parçalara bakım yapmazsanda olur fakat bu kadar düşmesi garip parçalarında sıkıntı cıkmıs olabilir

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Yaklaşık 7 8 ay önce aldığım sistem CS:GO gibi bir oyunda bana en yüksek ayarlarda 150 fps veriyor evet şaka değil nedenini bende anlamış değilim işlemci neredeyse çalışmıyor gibi çoğu kişiye sordum tek slot RAM kullanıdığın için dedi yani ne bileyim 4300 TL vermişim güvenip aldığım fps csde 150 insan güveni kırılıyor şuan herşeyi en düşüğe çektim akıcı bir fps almak için çözünürlük düşürerek 200 fps nin üstüne çıkabildim lütfen yapmayın abi ya ayıptır ya nasıl sistem bu

150 fps kötü değil en yüksekte sistemin ısınması normal ama kaç derece ısnıo ?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
fps max 0 yazmayı denedin mi hiç ?