Neler Yeni

Donanım arşivinden fiyat performans laptop

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
beklediğmiz fiyata gelmemişti
Size kalsa her şey 9999tl olsun sırf boş muhabbetsiniz. Dolar 15.26TL oldu uykudan uyanın gerçek hayatla yüzleşin. Altın da iç piyasada 940TL den işlem görüyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Size kalsa her şey 9999tl olsun sırf boş muhabbetsiniz. Dolar 15.26TL oldu uykudan uyanın gerçek hayatla yüzleşin. Altın da iç piyasada 940TL den işlem görüyor.
ben bşy demedim ki abi olayı sormuş cevap verdim bende bunun bilincindeyim o günki muhabbeti söyledim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ben bşy demedim ki abi olayı sormuş cevap verdim bende bunun bilincindeyim o günki muhabbeti söyledim
Sana demiyorum zaten kardeşim kimsede bir teşekkürler bir eyvallah yok sanki milletin burada kölesi varmış gibi konuşuyor adam indirim beğenmiyor neymiş onun istediği fiyatta gelirse o indirimmiş bir şey derim de yeri değil. Şimdi bulursa eski fiyattan alır artık...

skadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yılmaz Arslan
Reis akşam YouTube videosu mu gelecek instagramdan mı paylaşacaksın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Sana demiyorum zaten kardeşim kimsede bir teşekkürler bir eyvallah yok sanki milletin burada kölesi varmış gibi konuşuyor adam indirim beğenmiyor neymiş onun istediği fiyatta gelirse o indirimmiş bir şey derim de yeri değil. Şimdi bulursa eski fiyattan alır artık...
haklısınız çoğu kişi sizin sayenizde çok güzel sistemler topladı bu zamana kadar alamayacağı fiyatlardan zaten bunun en büyük kanıtı sizin sistemlerinizde site kitleniyor hemen stok bitiyor kötu bir şey olsa bu olması imkansız. Bende hep takipdeyim sistem için teşekür ederiz ,fakat ne olursa olsun herkes herşeyi beğenmiyecektir siz daha iyi bilirsiniz tabi fakat dikkate almamakta fayda var (gereksiz negatif kişileri)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
bence 3000 bin serisinden gelir ekran kartı 3050 -ti 3060 gibi tabi ne olur bilemiyorum

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Hocam bi monitör falan gelir mi indirim

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
Bende bekliyorum 16 ram 11400h veya 5800 3050 veya 3050 ti farketmez 13 k çıkarsa yapıştırıp alırım
O civar larda çıkar yüksek ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Estağfirullah abim kulaklık ve mouse aldım senin sayende şimdide yeni çıkacak pc yi bekliyorum sen olmasan hala baloda 30-40 fps oynamaya çalışıyor olurdum adamlar adamın işi bu tabi yapıcak gözüyle bakıyolar sonuna kadar haklısın bir de bir şey soracağım abi bu foruma özel sistemde forum'daki herkes alabilecek mi onu da bir açıklığa kavuşturursanız çünkü insanlar ona göre bekliyolar sen tanka göre olucak yada başka bir şeye göre olucak dersen insan larda ona göre bekler malum dolar da artıyo hızlı olmamız lazım cevap verirsen sevinirim abi seviliyorsun <3

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Bugunki leptop kacta gelicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç