ne kadara atmıştı o zamanbeklediğmiz fiyata gelmemişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyle olsa kı ımkansız dolar kaç oldu, asla alamazsın
ne kadara atmıştı o zamanbeklediğmiz fiyata gelmemişti
oyle olsa kı ımkansız dolar kaç oldu, asla alamazsın
Size kalsa her şey 9999tl olsun sırf boş muhabbetsiniz. Dolar 15.26TL oldu uykudan uyanın gerçek hayatla yüzleşin. Altın da iç piyasada 940TL den işlem görüyor.beklediğmiz fiyata gelmemişti
ben bşy demedim ki abi olayı sormuş cevap verdim bende bunun bilincindeyim o günki muhabbeti söyledimSize kalsa her şey 9999tl olsun sırf boş muhabbetsiniz. Dolar 15.26TL oldu uykudan uyanın gerçek hayatla yüzleşin. Altın da iç piyasada 940TL den işlem görüyor.
Sana demiyorum zaten kardeşim kimsede bir teşekkürler bir eyvallah yok sanki milletin burada kölesi varmış gibi konuşuyor adam indirim beğenmiyor neymiş onun istediği fiyatta gelirse o indirimmiş bir şey derim de yeri değil. Şimdi bulursa eski fiyattan alır artık...ben bşy demedim ki abi olayı sormuş cevap verdim bende bunun bilincindeyim o günki muhabbeti söyledim
haklısınız çoğu kişi sizin sayenizde çok güzel sistemler topladı bu zamana kadar alamayacağı fiyatlardan zaten bunun en büyük kanıtı sizin sistemlerinizde site kitleniyor hemen stok bitiyor kötu bir şey olsa bu olması imkansız. Bende hep takipdeyim sistem için teşekür ederiz ,fakat ne olursa olsun herkes herşeyi beğenmiyecektir siz daha iyi bilirsiniz tabi fakat dikkate almamakta fayda var (gereksiz negatif kişileri)Sana demiyorum zaten kardeşim kimsede bir teşekkürler bir eyvallah yok sanki milletin burada kölesi varmış gibi konuşuyor adam indirim beğenmiyor neymiş onun istediği fiyatta gelirse o indirimmiş bir şey derim de yeri değil. Şimdi bulursa eski fiyattan alır artık...
beklediğmiz fiyata gelmemişti
oyle olsa kı ımkansız dolar kaç oldu, asla alamazsın 9. Nesil 1050 li hdd li olur aslında
Hocam bi monitör falan gelir mi indirimSana demiyorum zaten kardeşim kimsede bir teşekkürler bir eyvallah yok sanki milletin burada kölesi varmış gibi konuşuyor adam indirim beğenmiyor neymiş onun istediği fiyatta gelirse o indirimmiş bir şey derim de yeri değil. Şimdi bulursa eski fiyattan alır artık...
Valla usta eyw geçen kaçırdık bu sefer denk gelir umarımSize kalsa her şey 9999tl olsun sırf boş muhabbetsiniz. Dolar 15.26TL oldu uykudan uyanın gerçek hayatla yüzleşin. Altın da iç piyasada 940TL den işlem görüyor.
O civar larda çıkar yüksek ihtimalleBende bekliyorum 16 ram 11400h veya 5800 3050 veya 3050 ti farketmez 13 k çıkarsa yapıştırıp alırım
Estağfirullah abim kulaklık ve mouse aldım senin sayende şimdide yeni çıkacak pc yi bekliyorum sen olmasan hala baloda 30-40 fps oynamaya çalışıyor olurdum adamlar adamın işi bu tabi yapıcak gözüyle bakıyolar sonuna kadar haklısın bir de bir şey soracağım abi bu foruma özel sistemde forum'daki herkes alabilecek mi onu da bir açıklığa kavuşturursanız çünkü insanlar ona göre bekliyolar sen tanka göre olucak yada başka bir şeye göre olucak dersen insan larda ona göre bekler malum dolar da artıyo hızlı olmamız lazım cevap verirsen sevinirim abi seviliyorsun <3Sana demiyorum zaten kardeşim kimsede bir teşekkürler bir eyvallah yok sanki milletin burada kölesi varmış gibi konuşuyor adam indirim beğenmiyor neymiş onun istediği fiyatta gelirse o indirimmiş bir şey derim de yeri değil. Şimdi bulursa eski fiyattan alır artık...