Valla hocam ben 19kya direk yakaladım pcyi yapıştırdım gecesinde bitti stok hızlı olmak lazım bence. Paraları hazırda bekletiyor herkes.umarım gerçekleşir böyle bir şey, prime indirimlerinde direkt bitti stok
Prime indirimlerinde 17.500 düştü fakat dediğim gibi stok çok hızlı bittiValla hocam ben 19kya direk yakaladım pcyi yapıştırdım gecesinde bitti stok hızlı olmak lazım bence. Paraları hazırda bekletiyor herkes.
olwbilirSelamlar, birkaç aylık süreçte Abddullah abi birkaç kez Lenovo Idepad serisi başta olmak üzere uygun fiyatlı 15-18k gibiydi galiba. İndirime giriyordu, tekrar böyle bir şey olma imkanı var mı?
Yok aga çok nadirSelamlar, birkaç aylık süreçte Abddullah abi birkaç kez Lenovo Idepad serisi başta olmak üzere uygun fiyatlı 15-18k gibiydi galiba. İndirime giriyordu, tekrar böyle bir şey olma imkanı var mı?
Doğrudur agaYani, pek bir şey diyemiyorum beklemekten başka çare yok. Ama baya bir bekleyeni var ürünün onu fark ettim.
Bakalım beklemeye devam belki gelir bir indirim falan, sürekli ekran kartı veya kasa geliyor birazda laptop gelse fena olmaz @Abdullah Hacıgül hocamDoğrudur aga
Evet. Yani üst tarafta belirttiğim gibi bekleyen cidden çok fazla insan var. Umarım güzel bir indirim olur. Herkes için masaüstü çok yararlı olmuyor maalesef.GPU fiyatları düştü masaüstüler çok daha ucuza geliyor ama laptoplar daha da zamlandı. 16,5 - 17 K fiyata RTX 3060 varken şimdi 20K'dan aşağı yok. Eğer indirim gelirse çok güzel olur.