Neler Yeni

Donanım Arşivi'nin önerdiği Wifi adaptör alınır mı?

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Serkan

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar selamlar,
Abdullah abinin önerdiği wifi adaptör alınır mı?
Şu anda kullandığım adaptör, Asus'un 2.4 GHz bir adaptörü. İnternet hızını geçtim ping aşırı berbat, online oyun oynayamıyorum. Kablo çekme gibi bir durumum yok.
Modem ile PC arasında 8-9 metre var.
İnternetim 100 Mbps fiber.
YouTube kanalında kısa bir video paylaşmış. O videoda 110 Mbps alıyor. Bu konuda modemin konumu da önemli. Modemin açık bir yerdeyse eğer çekim gücünde sorun olacağını sanmıyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,064
İsim
Kadir
Fiyatı uçmuş o fiyata daha iyisi mutlaka vardır

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube kanalında kısa bir video paylaşmış. O videoda 110 Mbps alıyor. Bu konuda modemin konumu da önemli. Modemin açık bir yerdeyse eğer çekim gücünde sorun olacağını sanmıyorum.
Modem salonda, benim PC ile modem arasında bi oda var yani yaklaşık 8 metre falan. Abdullah abide ping falan çıkmıyordu, şu anda kullandığım adaptörde baya bi ping çıkıyor. Bunda böyle bi sorun olur mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı uçmuş o fiyata daha iyisi mutlaka vardır
Önerin varsa bekliyorum.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Modem salonda, benim PC ile modem arasında bi oda var yani yaklaşık 8 metre falan. Abdullah abide ping falan çıkmıyordu, şu anda kullandığım adaptörde baya bi ping çıkıyor. Bunda böyle bi sorun olur mu acaba?
Duvar etkiliyor biraz bu tür kablosuz bağlantılarda. Eğer şuan kullandığın cihaz düşük kaliteliyse mutlaka fark eder. Çift antenli olması avantaj.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,064
İsim
Kadir

Önerin varsa bekliyorum.
Sanırım aynısı https://urun.n11.com/usb-urunleri/g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
birebir aynı marka daha uygun fiyat https://www.trendyol.com/kingboss/d...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.64.1

Mert555

80+ Bronze

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Serkan
https://www.hepsiburada.com/tp-link...-antenli-wireless-usb-adaptor-p-HBV00000JUXFS ben bunu kullanıyorum tabii daha pahalı bir ürün ama 5ghzde asla kopmuyor benim de internetim 100mbps tüm gücünü yansıtabiliyor yaklaşık 7 aydır kullanıyorum.
Aynen bunu da gördüm. Benim attığım mı iyi bu mu iyi acaba?

Duvar varmı arada modemle?
Evet duvar var. Modem ile PC arasında 8 metre falan var.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Serkan
Top Bottom