Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİNİN TANITIĞI PC Yİ ALDIM FPS SORUNUM VAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Can Kaygısız
Merhaba arkadaşlar ben donanım arşivi kanalının ayani abdullah abinin tanıttığı bu sistemi aldı

Valorant da yüksek grafik te olsa düşük grafikte olsa 230 u anca görüyor sebebi nedir araştır araştır bir hal kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
İcardi
Merhaba arkadaşlar ben donanım arşivi kanalının ayani abdullah abinin tanıttığı bu sistemi aldı

Valorant da yüksek grafik te olsa düşük grafikte olsa 230 u anca görüyor sebebi nedir araştır araştır bir hal kaldım
Hocam benim bildiğim işlemcinin max performansı o örneğin 5600' de 400 civarı

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Hayır hocam ya olması gereken yüksek fps de 300 civarı alması ama benimki garip bi şekil de 90 fps e kadar düşüyor
O valorant'ın sorunu kardeşim de diyor son zamanlarda fareyi çevirince 90 FPS düşüyor diye

Diğer oyunları dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Can Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O valorant'ın sorunu kardeşim de diyor son zamanlarda fareyi çevirince 90 FPS düşüyor diye

Diğer oyunları dene
Aynı sistem arkadaşta 300+ ama ve diğer oyunda denedim onlarda da sıkıntılı gibi biraz çünkü fps de değişim aşırı olmuyor Spiderman da denedim 20-30 fps oynuyor en yüksek ile en düşük grafiklerde var bir sorun sıfırlayıp yeniden driverlari yükleyip deniyecegim olmadı servis artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim bildiğim işlemcinin max performansı o örneğin 5600' de 400 civarı
Owerwatch 2 de 290 fps Alıyor valorant ta bu fps i alamaması saçma bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
İcardi
Aynı sistem arkadaşta 300+ ama ve diğer oyunda denedim onlarda da sıkıntılı gibi biraz çünkü fps de değişim aşırı olmuyor Spiderman da denedim 20-30 fps oynuyor en yüksek ile en düşük grafiklerde var bir sorun sıfırlayıp yeniden driverlari yükleyip deniyecegim olmadı servis artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Owerwatch 2 de 290 fps Alıyor valorant ta bu fps i alamaması saçma bence
Dediğin gibi bi format at driverleri tekrar kur. benzerini bende yaşamıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Can Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin gibi bi format at driverleri tekrar kur. benzerini bende yaşamıştım
Valla gece onunla uğraştım zaten sorun çözüldü şuan 400 fps e yakın alıyorum çok fark etti diğer türlü 150-200 fps arası alıyordum demek ki bir sorun varmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,436
Üyeler
161,997
Son üye
Yvzgnd_
Top Bottom