Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
he iyiMerhaba forumdaki ismim ilhan, yakın zamanda moderatör alımları olacak.
he iyiMerhaba forumdaki ismim ilhan, yakın zamanda moderatör alımları olacak.
Panelde kullanılan mavi beni pek sarmadı farklı bir renk olabilir böyle gözü yormayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eskişehirde mi yaşıyorsun
premium derken nasıl premium?Hocam temamız çok yakında değişiyor, gece gündüz modlu premium bir tema geliyor.
Karanlık temaya baktım gayet hoş. Ben forumu açık temada kullanmayı seviyorum Birde sayfa da gözüken başlıklar çok küçük gibi onun dizaynı değişebilir biraz daha büyük yani ve konuyu açan kişinin çevrimiçi olduğu özellikte mantıklı geldi. Onun dışında adı bu foruma benziyor daha farklı ve güzel bir isim bulabilirsen gayet hoş olur. Sonrası foruma kullanıcı çekmekte. Birde mesela senin profile girdim inceledim tekrardan anasayfa dönmek uğraştırıcı olmuş yani 3 noktaya bas anasayfa seç uzun. Eskişehirde öğrenci misin?Evet Eskişehir'de yaşıyorum.
Tema geçici bir tema, dark-gece modunu denediniz mi?
Xenforo 30-35$ bandında temaları mevcut. Bu temalar arasından seçim yapıp kendi bilgimiz ile özellik veya değişiklikler ile özgünleştirmeye çalışacağız. Bu şekilde premium bir tema demek istedim.premium derken nasıl premium?
Karanlık temaya baktım gayet hoş. Ben forumu açık temada kullanmayı seviyorum Birde sayfa da gözüken başlıklar çok küçük gibi onun dizaynı değişebilir biraz daha büyük yani ve konuyu açan kişinin çevrimiçi olduğu özellikte mantıklı geldi. Eskişehirde öğrencimisin?
Yani anasayfa da konular kısmında çok fazla başlık var biraz daha onlar azaltılıp konu başlığı büyütülürse daha hoş olabilir. Böylede güzel aslında. Şahsi fikirlerim çoğunluğun ne dediğine bakılmalıXenforo 30-35$ bandında temaları mevcut. Bu temalar arasından seçim yapıp kendi bilgimiz ile özellik veya değişiklikler ile özgünleştirmeye çalışacağız. Bu şekilde premium bir tema demek istedim.
Boyutlandırmaya bakacağım, tam olarak neresi dediğinizi anlamadım ama. Eskişehir yerlisiyim. Doğma büyüme
Yani anasayfa da konular kısmında çok fazla başlık var biraz daha onlar azaltılıp konu başlığı büyütülürse daha hoş olabilir. Böylede güzel aslında. Şahsi fikirlerim çoğunluğun ne dediğine bakılmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende normalde Eskişehirde öğrenciydim. Umarım büyük bir forumun var. YouTube ve Instagram kanalı da aç forum için
BLACK mod neredeeee
aga bi discord bakabilirmisin mesaj attım İlhan aga diyeBüyük oranla forumu değiştirdik. Tema henüz aynı fakat düzenlemeler yapıldı. Forum ikonları eklendi, mesaj adedine göre rank sistemi oluşturuldu. Rank sistemi renkleri, tasarımı yapıldı.