Neler Yeni

Donanım Güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz
Merhaba arkadaşlar babamın 2 sene önce bana aldığı bilgisayar artık bir tık yavaş açılıyor istenmedik yerde bazı oyunlarda FPS drop yiyorum bu benim canımı sıkıyor aşağıya sistem donanım adlarını bırakıyorum.

2:Sistemim Anakart: ASUS P9X79
İşlemci: Intel Core i7-4930K
Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB
Ram: G.SKILL TridentX DDR3 2400 C10 2x8GB
SSD: Kingston HyperX 3K 480GB

Ek Not: UserBenchMark link: https://www.userbenchmark.com/UserRun/30000612.
Hangi parçaları değiştirebilir veya yenileyebilirim önerilerinizi almak istiyorum bilgisayar donanımlardan çok fazla anlamadığım için konuyu uzattıysam maruz görün beni iyi forumlar.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,737
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Merhaba arkadaşlar babamın 2 sene önce bana aldığı bilgisayar artık bir tık yavaş açılıyor istenmedik yerde bazı oyunlarda FPS drop yiyorum bu benim canımı sıkıyor aşağıya sistem donanım adlarını bırakıyorum.

2:Sistemim Anakart: ASUS P9X79
İşlemci: Intel Core i7-4930K
Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB
RAM: G.SKILL TridentX DDR3 2400 C10 2x8GB
SSD: Kingston HyperX 3K 480GB

Ek Not: UserBenchMark link: https://www.userbenchmark.com/UserRun/30000612.
Hangi parçaları değiştirebilir veya yenileyebilirim önerilerinizi almak istiyorum bilgisayar donanımlardan çok fazla anlamadığım için konuyu uzattıysam maruz görün beni iyi forumlar.
takılma gibi sorunlar sistem sebeiyle filan da olabilir SSD'ye filan test yapıp temiz format atmayı da deneyebilirsin onun haricinde ekran kartını yükseltebilirsin işlemcide iyi soğutucu var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takılma gibi sorunlar sistem sebeiyle filan da olabilir SSD'ye filan test yapıp temiz format atmayı da deneyebilirsin onun haricinde ekran kartını yükseltebilirsin işlemcide iyi soğutucu var mı?
Format attım da sonucumu pek karşılamadı İşlemci de soğutucu vasat diyebilirim İşlemci,Ekran Kartı,SSD ve İşlemci soğutma güncelleyeceğim o görünüyor.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,737
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Format attım da sonucumu pek karşılamadı İşlemci de soğutucu vasat diyebilirim İşlemci,Ekran Kartı,SSD ve İşlemci soğutma güncelleyeceğim o görünüyor.
işlemcin oldukça iyi değiştirmene gerek yok sadece soğutucu taksan yeter sanırım stres testi yapıp kaç derecelere çıktığına bakabilir misin? ekran kartı olarak 1660 super alabilirsin sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcin oldukça iyi değiştirmene gerek yok sadece soğutucu taksan yeter sanırım stres testi yapıp kaç derecelere çıktığına bakabilir misin? ekran kartı olarak 1660 super alabilirsin sanırım.
ekran kartı 1080ti yapmayı düşünüyorum

Top Bottom