Neler Yeni

Donanım parçalarında marka takıntısı

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Pc donanımlarında marka takıntım var normalmi mesela palit gibi bi markanın 8k ya bi ekran kartı var 10k ya msi ınkini alırım daha iyi diyorum aynı modele.Veya belirli ram markaları dışında ram de almam.Sanki 1 haftaya elimde kalıcaklarmış gibi hissediyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Pc donanımlarında marka takıntım var normalmi mesela palit gibi bi markanın 8k ya bi ekran kartı var 10k ya msi ınkini alırım daha iyi diyorum aynı modele.Veya belirli ram markaları dışında ram de almam.Sanki 1 haftaya elimde kalıcaklarmış gibi hissediyorum.
Normal değil.

Mustafaer

80+ Bronze
Garip bir takıntı bendede oluyor bazen markayı bilmiyorsam daha pahalıya daha az kalitelisine bakıyorum ama markası oluyor garip bir şey

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela şimdi 3060 lı pc toplayacağım ve sizce hangi marka alayım ben 1-2k daha verip asus msi almayı tercih ediyorum.

Mustafaer

80+ Bronze
Mesela şimdi 3060 lı pc toplayacağım ve sizce hangi marka alayım ben 1-2k daha verip asus msi almayı tercih ediyorum.
Asus ve msi ın adı var anladınmı kulağa daha yatkın geliyor asus alır msi alır daha rahat olurum gibi ancak Palit gibi markalarda kaliteli markalar ancak daha ucuz

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus ve msi ın adı var anladınmı kulağa daha yatkın geliyor asus alır msi alır daha rahat olurum gibi ancak Palit gibi markalarda kaliteli markalar ancak daha ucuz
Cidden kalitelilermi alırken sanki aliexpresten çakma mal alır gibi hissettriyor.Satarken zorluk çıkarırmı bu markalar.

milenix

80+ Gold
reklamdan başka bir şey değil markaya değil modele göre konuşmak daha mantıklı örnek galax sg 4070ti 22k msi ventus 4070ti 23k ama galax sg msi ventusun içinden geçer

JSezar

80+ Silver
Z3ngin takıntısı🤪

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
markalar bu yüzden milyonlarca doları reklama harcıyor, amaç donanımdan anlayanların dikkatini çekmek değil daha az anlayan garantici insanları toplamak.

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Turan Türkmen
Verdiğin örnekte bile palitin game rock modelinin soğutması,suprim x veya rog dan daha iyi

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Garip bir takıntı hocam. Reklamın etkileri bunlar, mesela asus neden çoğu zaman en pahalı ekran kartını satıyor? Çünkü en iyi reklamı yapan markalardan birisi. 2k fazla verip asus alacağıma o 2k ile daha iyi kasa ve fan alıp bilgisayarın serin çalışmasını sağlardım.

Top Bottom