Neler Yeni

DONANIMA AYRILMIŞ RAM SORUNU

TEŞKİLAT

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar denemek için virtual box indirdim ve sanal pc kurdum sonradan sıkılıp programı tamamen sildim ama görev yöneticisini açtığımda donanıma ayrılmış ram olarak kaldığını gördüm nasıl çözebiliim.
Not: Programı yüklemeden önce 3.9 GB gibi bir şeydi şuan 3.2 GB

1618429693095.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen yok mudur?

Kloroz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emirhan mete
RAM'leri çıkarıp takarsanız veya yerlerini değiştirirseniz sorun çözülebilir (kuzenimde böyle bir sorun olmuştu o yüzden)

Aslında 4 gb ram'e win 10 ağır geliyor o yüzden de olabilir win 8 veya win 8.1 kullanın

veya Msconfig'e girip bellek üst sınırı tikinin pasif olduğundan emin olunuz. Aktif ise pasif hale getirip sistemi yeniden başlatınız.

Son düzenleme:

TEŞKİLAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM'leri çıkarıp takarsanız veya yerlerini değiştirirseniz sorun çözülebilir (kuzenimde böyle bir sorun olmuştu o yüzden)

Aslında 4 gb ram'e win 10 ağır geliyor o yüzden de olabilir win 8 veya win 8.1 kullanın

veya Msconfig'e girip bellek üst sınırı tikinin pasif olduğundan emin olunuz. Aktif ise pasif hale getirip sistemi yeniden başlatınız.
teşekkür ederim :)

Son dediğinizi uygulayıp yeniden başlattım ve eski haline geri döndü çok teşekkürler :D

En iyi cevap olarak rapor edildi :)

Kloroz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emirhan mete
teşekkür ederim :)

Son dediğinizi uygulayıp yeniden başlattım ve eski haline geri döndü çok teşekkürler :D

En iyi cevap olarak rapor edildi :)
bir şey değil

Top Bottom