Adem3455
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Adem bayram
Merhaba Arkadaşlar.
Donanım arşivi formunda ilk kez konu açıyorum. Abdullahı Instagram, YouTube, Facebook gibi sosyal mecralar da takip ediyorum YouTube da izlediğim videoların da vermiş olduğu bilgiler için ne kadar teşekkür etsem az olur. Bir parça almaya karar vermeden önce YouTube da abdullahı videolarından ürünün performansı olumlu olumsuz ürünler ile ilgili vermiş olduğu tarafsız bilgileri sonuna kadar işliyorum bunun için çok teşekkür ederim. Lafı çok uzatmıyorum.
Sizce Abdullah Instagram dan attığı bu resimde bahsettiği sistem ile ilgili nasıl bir sistem ortaya çıkarır.
Bence,
MSI B550 tomahawk anakart
Ryzen 7 3700x işlemc
Corsair vengeance RGB pro 2x8:16gb 3600mhz ram
Palit RTX 2060 Super 8gb 256 bit ekran kartı
Tercihe bağlı birde yanında
Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör siz ne dersiniz
Dar boğaz diye düşünen olursa diye
1080 p de %6.8 dar boğa
1440 p 2k da %8,7 dar boğaz
2160 p 4k da %10,3 dar bagaz yapıyor.
Dar boğaz hesabında %10 ve altı dar bagaz yok.
%10 üstü dar boğaz yapar diyebiliriz. E daha güzlü ekran kartı olursa bu rakamlar âşsa düşer
Sizin aklınızdaki siztem nedir ...?
Donanım arşivi formunda ilk kez konu açıyorum. Abdullahı Instagram, YouTube, Facebook gibi sosyal mecralar da takip ediyorum YouTube da izlediğim videoların da vermiş olduğu bilgiler için ne kadar teşekkür etsem az olur. Bir parça almaya karar vermeden önce YouTube da abdullahı videolarından ürünün performansı olumlu olumsuz ürünler ile ilgili vermiş olduğu tarafsız bilgileri sonuna kadar işliyorum bunun için çok teşekkür ederim. Lafı çok uzatmıyorum.
Sizce Abdullah Instagram dan attığı bu resimde bahsettiği sistem ile ilgili nasıl bir sistem ortaya çıkarır.
Bence,
MSI B550 tomahawk anakart
Ryzen 7 3700x işlemc
Corsair vengeance RGB pro 2x8:16gb 3600mhz ram
Palit RTX 2060 Super 8gb 256 bit ekran kartı
Tercihe bağlı birde yanında
Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör siz ne dersiniz
Dar boğaz diye düşünen olursa diye
1080 p de %6.8 dar boğa
1440 p 2k da %8,7 dar boğaz
2160 p 4k da %10,3 dar bagaz yapıyor.
Dar boğaz hesabında %10 ve altı dar bagaz yok.
%10 üstü dar boğaz yapar diyebiliriz. E daha güzlü ekran kartı olursa bu rakamlar âşsa düşer
Sizin aklınızdaki siztem nedir ...?