Neler Yeni

DonanımArşivi İki Yeni F/P Sistem Geliyor!

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Elimde kalacak malı almam aldıysamda elimde kalmaz sen çorbana bak Paran varsa alırsın yoksa kapatırsın gagayı oturursun köşeye. Ha param var alamıyorum kalmıyor diyorsan hızlı olacaksın :D
Burdan yazmak kolay hocam. Dilin kemiği yok, herkes istediğini yazar, konuşur. Bende al sat yaptım. 4 günde 7 sistem sattım. 5'ini oturduğum yerden linke tıklayıp sipariş vererek, ekran görüntüsü alıp ilana koyarak değil, koşturarak yaptım. Önemli olan işi biliyorum diye artistlik yapmak değil. İşini yapıp susmak. Bak balık gibi atladın konuya rengini belli ettin. Ne oldu ?

Talinat

80+
Burdan yazmak kolay hocam. Dilin kemiği yok, herkes istediğini yazar, konuşur. Bende al sat yaptım. 4 günde 7 sistem sattım. 5'ini oturduğum yerden linke tıklayıp sipariş vererek, ekran görüntüsü alıp ilana koyarak değil, koşturarak yaptım. Önemli olan işi biliyorum diye artistlik yapmak değil. İşini yapıp susmak. Bak balık gibi atladın konuya rengini belli ettin. Ne oldu ?
Millete ahkam keser üslupla şöyle oldunuz böyle kaldınız diye gevelenirsen haddini bildiririz aslan :) Palyaçoluğun lüzmu yok işine bak.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Millete ahkam keser üslupla şöyle oldunuz böyle kaldınız diye gevelenirsen haddini bildiririz aslan :) Palyaçoluğun lüzmu yok işine bak.
Millete ahkam kesmek ? Üslup ? Bak bakayım hangi mesajımda öyle bir cümle geçiyor ? Al satçıların hepsini almaya gücü yetmez dedim. Başka bir şey demedim. Üstüne alınıp üslubunu maraba gibi konuşturan sensin. Boş yapma bence.

no-name

80+ Silver
3080ti mı olacak acaba
Screenshot_20221112-131429_Instagram.jpg

Ette

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
1 saat önce story attı 3080ti göstermiş acaba gelecek sistemlerden birinin ekran kartı mı ? :D

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Hocam sen rahat ol. Al satçıların elinde daha Mert bayantemurun sistemi duruyor ilanlarında. Da V6 sistemi elinden çıkaramayan en az 30 satıcı var. Bu ay 3 farklı platformdan sistem çıkıyor. Hepsini al satçıların almaya gücü yetmez
o 30 satıcı düzgün fiyata koymuyorda ondan bu işi bilenlerin zaten parası hazır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar büyük spoiler vermez bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom