DonanımArşivi İki Yeni F/P Sistem Geliyor!

Elimde kalacak malı almam aldıysamda elimde kalmaz sen çorbana bak Paran varsa alırsın yoksa kapatırsın gagayı oturursun köşeye. Ha param var alamıyorum kalmıyor diyorsan hızlı olacaksın :D
Burdan yazmak kolay hocam. Dilin kemiği yok, herkes istediğini yazar, konuşur. Bende al sat yaptım. 4 günde 7 sistem sattım. 5'ini oturduğum yerden linke tıklayıp sipariş vererek, ekran görüntüsü alıp ilana koyarak değil, koşturarak yaptım. Önemli olan işi biliyorum diye artistlik yapmak değil. İşini yapıp susmak. Bak balık gibi atladın konuya rengini belli ettin. Ne oldu ?

Burdan yazmak kolay hocam. Dilin kemiği yok, herkes istediğini yazar, konuşur. Bende al sat yaptım. 4 günde 7 sistem sattım. 5'ini oturduğum yerden linke tıklayıp sipariş vererek, ekran görüntüsü alıp ilana koyarak değil, koşturarak yaptım. Önemli olan işi biliyorum diye artistlik yapmak değil. İşini yapıp susmak. Bak balık gibi atladın konuya rengini belli ettin. Ne oldu ?
Millete ahkam keser üslupla şöyle oldunuz böyle kaldınız diye gevelenirsen haddini bildiririz aslan :) Palyaçoluğun lüzmu yok işine bak.

Millete ahkam keser üslupla şöyle oldunuz böyle kaldınız diye gevelenirsen haddini bildiririz aslan :) Palyaçoluğun lüzmu yok işine bak.
Millete ahkam kesmek ? Üslup ? Bak bakayım hangi mesajımda öyle bir cümle geçiyor ? Al satçıların hepsini almaya gücü yetmez dedim. Başka bir şey demedim. Üstüne alınıp üslubunu maraba gibi konuşturan sensin. Boş yapma bence.

3080ti mı olacak acaba
Screenshot_20221112-131429_Instagram.jpg

Hocam sen rahat ol. Al satçıların elinde daha Mert bayantemurun sistemi duruyor ilanlarında. Da V6 sistemi elinden çıkaramayan en az 30 satıcı var. Bu ay 3 farklı platformdan sistem çıkıyor. Hepsini al satçıların almaya gücü yetmez
o 30 satıcı düzgün fiyata koymuyorda ondan bu işi bilenlerin zaten parası hazır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kadar büyük spoiler vermez bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri