Dönerde turşu skandalı

Gokhandemir1788

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
190
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ulan abiye yarım saat dil döktüm abi bak turşu sevmiyorum turşusuz koy tamam dedi eve bi geldi döner sanki abi turşuya bayılırım boll turşulu koy hatta dönerden kıs turşu koy demişim gibi turşu koymuş
bu gün artık turşuya alerjim olduğu yalanını söyledim ve gene bol turşulu geldi mq
ben bu mq dönerininin turşusuz gelmesi için ne yapim? heyet raporu mu göndereyim dönerciye?

Merhaba! Seni bu üstün zekandan dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten çok zeki bi insansın! Ben bunu nasıl düşünemedim? Aptalım sanırım.
Evet bunu donerciye söylemeyip forumda konu açtığına göre öylesin büyük ihtimal.

Ulan abiye yarım saat dil döktüm abi bak turşu sevmiyorum turşusuz koy tamam dedi eve bi geldi döner sanki abi turşuya bayılırım boll turşulu koy hatta dönerden kıs turşu koy demişim gibi turşu koymuş
bu gün artık turşuya alerjim olduğu yalanını söyledim ve gene bol turşulu geldi mq
ben bu mq dönerininin turşusuz gelmesi için ne yapim? heyet raporu mu göndereyim dönerciye?
Sorununu açıklayamıyormusun? burdaki insanlar ne yapsın dönerciye meydan dayağımı atalım birde utanmadan forum üyelerine agresif tavırlar sergiliyorsun sosyal anksiyeteni yen dostum.

Arkadaşa şu şekilde yardım edelim taktiği anlatıyorum arkadaş dönercinin telefon numarasını paylaşsın hepimiz arayıp uyaralım yoksa arkadaşın sorununu başka bir şekilde çözmek imkânsız gibi gözüküyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,752
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri