Yardım Dongleli mouse internet sorunu yaratır mı?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
Bazı yerlerde duymuştum interneti yavaşlatıyor ping çıkıyor vs denilmişti. Scyrox v6 veya rawm es21pro almayı düşünüyorum bunlarda dongle var internet sorunu yaşatırmı ? aranızda dongleli mouse deneyimleyen var mı ?

Hacım dongel li mouse kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım enterasanmış. Dongel yüksek hz de kullanırsan işlemciyi zorlar acaba dolaylı yoldan onu etkilemiş olabilir mi ki.

Bazı yerlerde duymuştum interneti yavaşlatıyor ping çıkıyor vs denilmişti. Scyrox v6 veya rawm es21pro almayı düşünüyorum bunlarda dongle var internet sorunu yaşatırmı ? aranızda dongleli mouse deneyimleyen var mı ?
2.4gden baglanıyorsan internete sinyal çakışması yapabilir mouseda takılma yapabilir.

Hacım dongel li mouse kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım enterasanmış. Dongel yüksek hz de kullanırsan işlemciyi zorlar acaba dolaylı yoldan onu etkilemiş olabilir mi ki.
bilmiyorum öyle bir duyum vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.4gden baglanıyorsan internete sinyal çakışması yapabilir mouseda takılma yapabilir.
bu dediğim mouseler kaliteli mouseler acaba olurmu öyle şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sorun dongle ile modem aşırı yakın ise oluyor sanırım, bende zaman zaman nadiren oluyor. Mouse çok takılıyor
abo

bu sorun dongle ile modem aşırı yakın ise oluyor sanırım, bende zaman zaman nadiren oluyor. Mouse çok takılıyor
donglenin hemen üstünde modem arada masa var sadece 100cm kadar üsttedir anca ancak bu sorunlar daha yaşamadım (ethernet ile kullanıyorum wifi ile kullanma gereği duymadığım için o konuda bir şey diyemeyeceğim)

donglenin hemen üstünde modem arada masa var sadece 100cm kadar üsttedir anca ancak bu sorunlar daha yaşamadım (ethernet ile kullanıyorum wifi ile kullanma gereği duymadığım için o konuda bir şey diyemeyeceğim)
o zaman sorun olmaz

eğer etharnet kullanıyorsan hiç bir sıkıntı olmaz ben 1 sene boyunca hem wifi hem 2.4 dongle kullandım sorun yaşamadım hiç, eğer bluetooth kullanırsan wifi pingin çıkabilir

aynen beast x mini pro
3950 sensörde lod sorunu var, yavaşlama olayını çözmek için 2mm lod ve simsiyah mouse pad kullanmak gerekiyo... yoksa donma-takılma falan çok yaşanıyo tüm 3950 mouselarımda var :D

kral jammer mı bu niye kessin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,632
Üyeler
185,780
Son üye
efe32
Geri