Neler Yeni

Dönüştürücüm bozuk olabilirmi

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Vga kablosunu dönüştürücüye taktım ve Hdmi kısmını bilgisayara takmadan bile mavi olan ışık sarıya dönüyor ve Power Saving Mode hatası geliyor. Hdmi kısmını bilgisayara taksam bile aynı.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Sanırım monitör'e görüntü gelmiyor, adaptör'ü başka bir ekranla daha deneme fırsatınız varsa deneyin. Ancak nüyük hitimalle dönüştrücünüz bozuk, tabii pc nin sorunsuz çalıştığına emin iseniz.

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım monitör'e görüntü gelmiyor, adaptör'ü başka bir ekranla daha deneme fırsatınız varsa deneyin. Ancak nüyük hitimalle dönüştrücünüz bozuk, tabii PC nin sorunsuz çalıştığına emin iseniz.
Görüntü gelmiyor diye gamegaraj'a götürdüm sorun yoktu orada sonra pc ile yakın diye kuzenlerime gittim orada test ettim televizyona bağlayarak çok güzel 3 saat falan çalıştı eve geldim yine aynı görüntü alamıyorum

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Tamam o zaman, ya monitörde ya dönüştürücüde arıza var. Monitörden emin iseniz yeni bir dönüştürücü satın alın.

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Tamam o zaman, ya monitörde ya dönüştürücüde arıza var. Monitörden emin iseniz yeni bir dönüştürücü satın alın.
Eski bilgisayarım ile çalışıyor monitör sorun dönüştürücü de ozaman yeni bir dönüştürücü almam gerek

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Kesin çözüm bu ancak yine de yeni bir dönüştürücü edindiğinizde son durumu buradan bana iletirseniz sevinirim.

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Kesin çözüm bu ancak yine de yeni bir dönüştürücü edindiğinizde son durumu buradan bana iletirseniz sevinirim.
Bilgisayar bazen 5-10 dakika bekleyince normal açılma ekranı geliyordu öncedende ama windows ekranı gelmeden power saving mode hatası geliyordu şimdide açılma ekranı geldi o sırada hızlıca del tuşuna basıp biosuna girebildim ve ekran kapanmıyordu sadece bazen görüntü gidip geliyordu ve biostan çıktım normal açılma ekranı tekrar geldi ama windows ekranı gelmeden power saving mode hatası tekrar geldi.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Bilemiyorum ancak televizyonda sorun çıkmamış sonuç olarak. Benim aklımda başka bir sebep gelmiyor.

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Bilemiyorum ancak televizyonda sorun çıkmamış sonuç olarak. Benim aklımda başka bir sebep gelmiyor.
Bu sefer Windows'un şifre girme ekranına kadar geldi ve şifreyi girmeden power saving mode hatası tekrar geldi monitörde. Şu haftasonu yasağı bitsin pazartesi yeni dönüştürücü bakacağım.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Bu sefer Windows'un şifre girme ekranına kadar geldi ve şifreyi girmeden power saving mode hatası tekrar geldi monitörde. Şu haftasonu yasağı bitsin pazartesi yeni dönüştürücü bakacağım.
Tamamdır, son durumdan haberdar edersiniz.

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
-----

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Tamamdır, son durumdan haberdar edersiniz.
Bendeki dönüştürücüde HDTV to VGA yazıyor paketinde ama hdmi ile hdtv kabloları aynı arasındaki fark ne olabilir, o yüzdenmi oluşuyor bu sorun acaba?

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Bendeki dönüştürücüde HDTV to VGA yazıyor paketinde ama hdmi ile hdtv kabloları aynı arasındaki fark ne olabilir, o yüzdenmi oluşuyor bu sorun acaba?
HDTV i ilk defa duyuyorum. Belki televizyonlara görüntü vermek için özel olan bir porttur, yalnızca bir tahmin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,255
Üyeler
164,808
Son üye
zegeus
Top Bottom