Görüntü gelmiyor diye gamegaraj'a götürdüm sorun yoktu orada sonra pc ile yakın diye kuzenlerime gittim orada test ettim televizyona bağlayarak çok güzel 3 saat falan çalıştı eve geldim yine aynı görüntü alamıyorumSanırım monitör'e görüntü gelmiyor, adaptör'ü başka bir ekranla daha deneme fırsatınız varsa deneyin. Ancak nüyük hitimalle dönüştrücünüz bozuk, tabii PC nin sorunsuz çalıştığına emin iseniz.
Eski bilgisayarım ile çalışıyor monitör sorun dönüştürücü de ozaman yeni bir dönüştürücü almam gerekTamam o zaman, ya monitörde ya dönüştürücüde arıza var. Monitörden emin iseniz yeni bir dönüştürücü satın alın.
Bilgisayar bazen 5-10 dakika bekleyince normal açılma ekranı geliyordu öncedende ama windows ekranı gelmeden power saving mode hatası geliyordu şimdide açılma ekranı geldi o sırada hızlıca del tuşuna basıp biosuna girebildim ve ekran kapanmıyordu sadece bazen görüntü gidip geliyordu ve biostan çıktım normal açılma ekranı tekrar geldi ama windows ekranı gelmeden power saving mode hatası tekrar geldi.Kesin çözüm bu ancak yine de yeni bir dönüştürücü edindiğinizde son durumu buradan bana iletirseniz sevinirim.
Bu sefer Windows'un şifre girme ekranına kadar geldi ve şifreyi girmeden power saving mode hatası tekrar geldi monitörde. Şu haftasonu yasağı bitsin pazartesi yeni dönüştürücü bakacağım.Bilemiyorum ancak televizyonda sorun çıkmamış sonuç olarak. Benim aklımda başka bir sebep gelmiyor.
Tamamdır, son durumdan haberdar edersiniz.Bu sefer Windows'un şifre girme ekranına kadar geldi ve şifreyi girmeden power saving mode hatası tekrar geldi monitörde. Şu haftasonu yasağı bitsin pazartesi yeni dönüştürücü bakacağım.
Bendeki dönüştürücüde HDTV to VGA yazıyor paketinde ama hdmi ile hdtv kabloları aynı arasındaki fark ne olabilir, o yüzdenmi oluşuyor bu sorun acaba?Tamamdır, son durumdan haberdar edersiniz.
HDTV i ilk defa duyuyorum. Belki televizyonlara görüntü vermek için özel olan bir porttur, yalnızca bir tahmin.Bendeki dönüştürücüde HDTV to VGA yazıyor paketinde ama hdmi ile hdtv kabloları aynı arasındaki fark ne olabilir, o yüzdenmi oluşuyor bu sorun acaba?