Neler Yeni

DOOM Eternal açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Efe Aydın
Arkadaşalar mehabalar, uzun zaman önce indirimden doom almıştım ama pc'ye yüklemedim ardından 2 hatfa önce yükledim ama oyun açılmıyor. Steam'de "oyna" yerine basınca çalıştırılıyor diyip oyunu açmıyor ve ardından da çalıştır yerine gene oyna çıkıyor. Arkadaşlar her yerde baktım ama bulamadım biri lütfen yardımcı olsun. Oyunu iade de edemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşalar mehabalar, uzun zaman önce indirimden doom almıştım ama pc'ye yüklemedim ardından 2 hatfa önce yükledim ama oyun açılmıyor. Steam'de "oyna" yerine basınca çalıştırılıyor diyip oyunu açmıyor ve ardından da çalıştır yerine gene oyna çıkıyor. Arkadaşlar her yerde baktım ama bulamadım biri lütfen yardımcı olsun. Oyunu iade de edemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşalar bilen bir kişi bile yok mu?

reptile

80+
Bu tür sorunlar genelde eksik DLL sorunlarindan dolayi kaynaklaniyor. Windows ve sistem sürücüleriniz güncel ise, internetten Visual C++ sürümlerini güncelleyin.

Bu sorunu hata raporu ile daha isabetli cözen arkadaslar var, fakat ben nasil yapildigini bilmedigim icin tavsiye veremeyecegim. Internetten arastirirsaniz muhtemelen siteye denk gelirsiniz. Reklama girmesin diye isim paylasamayacagim.

Top Bottom