ikiside baya iyi oyun bol aksiyyon seviyorsan doom al derim.arkadaşlar sizce hangisini almalıyım yada maks 70 TL'ye şuanki indirimden bir oyun önerir misiniz??
Ben olsam Assasins seçerdim Doom da yaratık maratık garip şeyler var hoşuma gitmiyor
Doom Eternal tercih ederim.
hocam far cry5i gördüm acaba onu mu alsam sizce nasıl oyun ben 3ü oynadım hepsi aynı deniyor far cry serisineikiside baya iyi oyun bol aksiyyon seviyorsan doom al derim.
Far Cry'ı hiç bilmiyorum.hocam far cry5i gördüm acaba onu mu alsam sizce nasıl oyun ben 3ü oynadım hepsi aynı deniyor far cry serisine
Tüm formatlar aynı denebilir. Sürekli işimiz oranın kötüsüne ulaşmak. Oyun tekrar edince şikayetçi oluyorlar; bu oyun serisinin oyunları habire tekrar ediyor ama millet şikayet filan etmiyor. Bana göre sıkıcı oyun.hocam far cry5i gördüm acaba onu mu alsam sizce nasıl oyun ben 3ü oynadım hepsi aynı deniyor far cry serisine
Far cry 1 3 4 oynarken keyif aldım ama Far cry 2 ve 5 çok sıktı beni . Far cry 5 tavsiye etmem. Ama Fiyatı iyi ise oynanır ilk 10 saati falan fena değildi.hocam far cry5i gördüm acaba onu mu alsam sizce nasıl oyun ben 3ü oynadım hepsi aynı deniyor far cry serisine
5 bende var çok memnunum bunu almanı öneririm.Eğer bide arkadaş bulursanız çok sarıyor.hocam far cry5i gördüm acaba onu mu alsam sizce nasıl oyun ben 3ü oynadım hepsi aynı deniyor far cry serisine