Neler Yeni

Rainbow six age mi Ac Valhalla mı?

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Linçlemeyin benide mümkün mertebe en azından bu şartlarda hikayeli oyuna para vermeyi anlamıyorum düzgün güvenilir bi siteden crack indirmek varken . r6 evet alışman sürer ama ona alışıp zevk almaya başlayacaksın
50 saatte ac bitecek
50 saat sonra r6 dan çok keyif alacaksın kesinlikle kütüphanede olması gereken bi oyun amaaa alacak oynayacak arkadaşın yoksa bilemem ben tek oynuyorum sarıyor 45 50 saat gibide çözmüştüm baya şimdi 120 saatim var güzel :)

mertak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mert Akgün
Linçlemeyin benide mümkün mertebe en azından bu şartlarda hikayeli oyuna para vermeyi anlamıyorum düzgün güvenilir bi siteden crack indirmek varken . r6 evet alışman sürer ama ona alışıp zevk almaya başlayacaksın
50 saatte ac bitecek
50 saat sonra r6 dan çok keyif alacaksın kesinlikle kütüphanede olması gereken bi oyun amaaa alacak oynayacak arkadaşın yoksa bilemem ben tek oynuyorum sarıyor 45 50 saat gibide çözmüştüm baya şimdi 120 saatim var güzel :)
Oynayacak arkadaşım yok birde adamlar bordo bereli gibiymiş çok oynayabileceğimi düşünmüyorum zaten hikayeli oyun denemek istiyordum bayadır çünkü LoL Valorant gibi oyunları bayadır oynuyorum ve çok bunaldım artık sarmıyorda biraz kafayı boşaltmam gerek gibi hissediyorum.

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
Rainbow çok daha geniş bir oyun

mertak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mert Akgün
sizce valhallayı crack indirip rainbow six age mi alıyım yoksa dierkt valhallayı mı alim

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,966
İsim
1

mertak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mert Akgün
tamamdır

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
cracklemek çok mantıklı bence. @DogancanYr hocam baya yardım etmişti bana.
valla öyle oyunindirvip sağlam bu konuda biz kullanıyoruz yasaksa bunu önermek özür dilerim forum halkı ama ben kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla öyle oyunindirvip sağlam bu konuda biz kullanıyoruz yasaksa bunu önermek özür dilerim forum halkı ama ben kullanıyorum
gow u o şekilde bitirdim
çok da kolaydı full parça indi setupdan kurdum

DogancanYr

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

gow u o şekilde bitirdim
çok da kolaydı full parça indi setupdan kurdum
Türk siteleri çok kötü hem başka sitelerin linklerini kendileri gibi paylaşıyorlar hem sahte indirme düğmesinin paralarını alıyorlar hem de oyunların linklerini aldıkları siteler güvenilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,697
Üyeler
164,177
Son üye
dagan
Top Bottom