Neler Yeni

Doping Hafıza almak mantıklımı

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
arkadaşlar mezun oldum bu sene genllikle tablet üzerinden video izleyerek çalışma yapıyorum ama plan yapamadığım için karışık ilerlemiştim bu sene doping hafızayla bunu halletsemmi diye düşünüyorum fiyatı 11k 12 ay taksit yapılıyo vade farkı olmadan sizce alınır mı? kullananlar varsa önerilerinizi bekliyorum

SnareEcho

80+ Silver
arkadaşlar mezun oldum bu sene genllikle tablet üzerinden video izleyerek çalışma yapıyorum ama plan yapamadığım için karışık ilerlemiştim bu sene doping hafızayla bunu halletsemmi diye düşünüyorum fiyatı 11k 12 ay taksit yapılıyo vade farkı olmadan sizce alınır mı? kullananlar varsa önerilerinizi bekliyorum
Senin derse isteğin yoksa hiçbirşey yapamazsın.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Alma aldırma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para tuzağından farkı yok. Onun yerine gir Youtube'a bir sürü hoca var seç beğen izle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doping hafıza denen şeye vereceğin paraya da kaynak kitap al.

SnareEcho

80+ Silver
yok hocam nerden çıkardınız onu ben istekliyim
Yok hayır siz yanlış anladınız. Ben genel bir öğrencinin isteği yoksa boş demek istedim. Ama bence almayın. Bizim sınıfta bir çocuk var. Doping hafıza aldım diye geziniyor. Tek yaptığı şey serserilik. Bu ayrı bir durum ama ben Doping Hafızanın para tuzağı olduğunu düşünüyorum.

Zechion

80+ Silver
Doping hafıza almak yerine internetteki hocaları izlemek daha mantıklı geliyor bana. Dershaneyi yt deki hocalardan ayıran tek şey fiziksel olmaları. O yüzden para veriliyor. Fakat sanal ortamdaki kişiler için aynı verimi alabilecekken para vermek bence mantıksız.

Rulep

80+ Gold
YouTuber hocalar>all
Dh alınmaz

Top Bottom