dost tost yapimi kendi tarifim

dost ayran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,807
arkadşlar tostun adını dost tost koydum şimdi başliyorum yapmak istiyen yapabilir boş konu demeyin zevk meselesi bu yemek işi bence.

1. ekmegin iki tarafini aciyoruz bi tarafına salca yada ketcap zevke baglı bide yogurt iki tarafida doldurcaz ben salca ve yogurt koydum iki tarafa

2.sucukları ayra bi tavada pişirin o sırada

3.sucuklar piştikten sonra ustune atın veya sosis

4.kaşar dograyin ama ince olcak erimesi icin

5. en onemlisi en guzel yer ekmegi kapatip ustune tereyag suruyoruz arkalı onlu bu sayede ekmegimiz daha guzel oluyo

6. isteyen yanında yada icine acı koyabilir yada kırmızı biber ben kırmızı biber tercih ederim

herkese afiyet olsun kendi yapmiş oldugum tarifi paylaştim bence cok guzel bende bugun keşfettim yapanlara afiyet olsun

Çok teşekkür ederim hep bugünü beklemişimdir.

arkadşlar tostun adını dost tost koydum şimdi başliyorum yapmak istiyen yapabilir boş konu demeyin zevk meselesi bu yemek işi bence.

1. ekmegin iki tarafini aciyoruz bi tarafına salca yada ketcap zevke baglı bide yogurt iki tarafida doldurcaz ben salca ve yogurt koydum iki tarafa

5. en onemlisi en guzel yer ekmegi kapatip ustune tereyag suruyoruz arkalı onlu bu sayede ekmegimiz daha guzel oluyo

6. isteyen yanında yada icine acı koyabilir yada kırmızı biber ben kırmızı biber tercih ederim

herkese afiyet olsun kendi yapmiş oldugum tarifi paylaştim bence cok guzel bende bugun keşfettim yapanlara afiyet olsun
Ben Sucuklar pişerken üstüne ekmek kapatıp ekmeğin sucuğun yağını çekmesini bekliyorum öyle daha güzel oluyor bence.

dost tost ismi iyiymiş :D kaç TL'ye mâl oldu?

dost tost ismi iyiymiş :D kaç TL'ye mâl oldu?
yogurt bimden aldım salcada tattı markası tam kac tl bilmiyom sucuk kasap sucugu ekmek fırından alındı yani ucuz bi maliyeti var gibi dusundum bide yemesi cok tatli yanin guzel bi cay :D

ULAN !?

Bende domatesli tost nasıl yapılır anlatacağım.
Bütün domatesleri seri bir katilin insanları kestiği gibi kesin
biraz peynir
atın ekmeğin içine
koyun tost makinesine
3 dakika bekleyin
pişince yemeye başlayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,277
Üyeler