Neler Yeni

Dostlar devamsızlık yüzünden bahaneleri mi sunmalıyım yalan mı söylemeliyim?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dostlar kimya dersine son 1 aydır devamsızlık yapıyorum. Tabi bu ayın içinde elektrik kesintileri internet kesintileri v.b gibi durumlarda girdi birde hoca ile yıldızım hiç barışmıyor ilk geldiği derste ateşim olduğundan uyuyordum 2-3 ders uyumuştum zaten ve hocanın anlatış tarzı v.b gibi şeyler beni bayağı soğuttu bugün dersine girmedim ama hafta başında 10 dk geç girdim oda grupdan isimleri yazıp bana özelden acill dönsünler yazmış bahanelerimi sunsam herhangi bir veli toplantısında ailemden biri itiraz edemez.
Ne yapmalıyım yada taktik türü bir şey :)
Elektrik kesintileri daha bugün 1 saat içinde 2 kere oldu öyle keyfi aa şalter indi gibi şeyler değil

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Ben okulda çook bahane bulmuştum online ders yokken ama online ders dersen :(
Biraz düşünmek lazım
Kaçıncı sınıfsın ?
İnternetin nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana soracak olursan benim tek bahanem var 1 tane oda evde 3 kişi kötü internetle derse giriyoruz(3 mbps) Çünkü bahane değil cidden öyle

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Dostlar kimya dersine son 1 aydır devamsızlık yapıyorum. Tabi bu ayın içinde elektrik kesintileri internet kesintileri v.b gibi durumlarda girdi birde hoca ile yıldızım hiç barışmıyor ilk geldiği derste ateşim olduğundan uyuyordum 2-3 ders uyumuştum zaten ve hocanın anlatış tarzı v.b gibi şeyler beni bayağı soğuttu bugün dersine girmedim ama hafta başında 10 dk geç girdim oda grupdan isimleri yazıp bana özelden acill dönsünler yazmış bahanelerimi sunsam herhangi bir veli toplantısında ailemden biri itiraz edemez.
Elektrik kesintileri daha bugün 1 saat içinde 2 kere oldu öyle keyfi aa şalter indi gibi şeyler değil
Hoca beni aradı ders devamsızlığım %50 nin altında olduğu için.Neyse ki %48 deymişim ki hoca fazla kızmadı diğerlerinden daha fazla çalışmamı söyledi.Ben genel olarak çoğu derse girmiyordum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Biraz düşünmek lazım
Kaçıncı sınıfsın ?
İnternetin nasıl ?

Bana soracak olursan benim tek bahanem var 1 tane oda evde 3 kişi kötü internetle derse giriyoruz(3 mbps) Çünkü bahane değil cidden öyle
olum daha ne istiyon kişi başı 1mbps düşüyor işte, halinize şükredin (!)

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bahanelerini söyle bence inanmaz fakat denemeye değer.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Biraz düşünmek lazım
Kaçıncı sınıfsın ?
İnternetin nasıl ?

İnternet adsl bu ay kablolar mı yenilendi alt yapı mı yenilendi bilmem ama 80 mbps internet geldi ama taahüt mart ayında bitiyor şubat gibi çıkacağız evde 2 kişi derse giriyoruz ve benim günlerim pzt 8 salı 11.50 çarş 8 perş 11.50 cuma 8 gibi saatlerde başlıyor ortalama internet 9-11 arası gidiyor iki kişi girdiğimizde genelde rahat 6-7 saat giriyoruz.
Ve elektrikler son zamanlarda çok gitmeye başladı bugün oldu dün oldu

Bahanelerini söyle bence inanmaz fakat denemeye değer.
Aynı sokakta sınıf arkadaşım oturuyor :)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Top Bottom