Erdimb
80+ Bronze
Yalan söylersin.Dershaneye gitmiyorum.
Yalan söylersin.Dershaneye gitmiyorum.
İnternet iyimiş ona hocalar bilmiyorsa bahane söylersin ancak (Gerek olmadıkça yalan söyleme) Büyük ihtimal İzmir'de sin çümkü buradada oluyorİnternet adsl bu ay kablolar mı yenilendi alt yapı mı yenilendi bilmem ama 80 mbps internet geldi ama taahüt mart ayında bitiyor şubat gibi çıkacağız evde 2 kişi derse giriyoruz ve benim günlerim pzt 8 salı 11.50 çarş 8 perş 11.50 cuma 8 gibi saatlerde başlıyor ortalama internet 9-11 arası gidiyor iki kişi girdiğimizde genelde rahat 6-7 saat giriyoruz.
Ve elektrikler son zamanlarda çok gitmeye başladı bugün oldu dün oldu
Yok köylerin köyü trafiklerin üretim yeri o ki o istanbulda oturuyorumİnternet iyimiş ona hocalar bilmiyorsa bahane söylersin ancak (Gerek olmadıkça yalan söyleme) Büyük ihtimal İzmir'de sin çümkü buradada oluyor
Ben imamhatip okudum dostum yalanı üsulüyle söylerim.Yalan söylemesini kesinlikle tavsiye etmem söyleme günah
Bahane farklıdır bahane bul
O zaman söyle diyemem yineBen imamhatip okudum dostum yalanı üsulüyle söylerim.
Ama söylersem de her bahaneyi de bulmam gerek
pingim varDostlar kimya dersine son 1 aydır devamsızlık yapıyorum. Tabi bu ayın içinde elektrik kesintileri internet kesintileri v.b gibi durumlarda girdi birde hoca ile yıldızım hiç barışmıyor ilk geldiği derste ateşim olduğundan uyuyordum 2-3 ders uyumuştum zaten ve hocanın anlatış tarzı v.b gibi şeyler beni bayağı soğuttu bugün dersine girmedim ama hafta başında 10 dk geç girdim oda grupdan isimleri yazıp bana özelden acill dönsünler yazmış bahanelerimi sunsam herhangi bir veli toplantısında ailemden biri itiraz edemez.
Ne yapmalıyım yada taktik türü bir şey
Elektrik kesintileri daha bugün 1 saat içinde 2 kere oldu öyle keyfi aa şalter indi gibi şeyler değil
Oha aklıma bir şey geldi !!Ben imamhatip okudum dostum yalanı üsulüyle söylerim.
Ama söylersem de her bahaneyi de bulmam gerek
Bizde bir çocuk var 1 yıldır mikrofonu bozuk.Derse girersemde derse katılmıyorum niye bilgisayarımın mikrofonu bozuk.
D-dostum ben 4 sene boşuna okumadım.O zaman söyle diyemem yine
Dostum günah bu günah
Zom zom ve evet çökme sıkıntısını çok çekiyorum.Oha aklıma bir şey geldi !!
Derse ne üzerinden giriyorsunuz ? Zoom falanmı ?
Olabilir.Bizde bir çocuk var 1 yıldır mikrofonu bozuk.
Bizim sınıfta herkesin bozuk birtek ben ve bi arkadaşım (şaka maka gerçek)Bizde bir çocuk var 1 yıldır mikrofonu bozuk.