ßeta
80+ Bronze
Havadan mı geliyor bu puanlar 140+54k... bende total 300 puan fln varYok geçen ay 140k civarı harcamıştım. Bu yeni birikmiş sanırım
Havadan mı geliyor bu puanlar 140+54k... bende total 300 puan fln varYok geçen ay 140k civarı harcamıştım. Bu yeni birikmiş sanırım
steam profilini merak ettim doğrusu, baya bi para yatırmış olman gerekiyor çünküYok geçen ay 140k civarı harcamıştım. Bu yeni birikmiş sanırım
eksik olan çok şey var ya, cod serisi rdr 2 fifa serisi gibigaliba sağlam oyunların hepsi var
Puan karşılığı ROZET tarzı bişey alınabiliyordu, 1000 puan = 1 level gibiydi nasıl yapıldığını unuttum ama bende vardı atayım bi
aynen
Burası büyük ihtimal
O yüzden paylaşamıyorum iştesteam profilini merak ettim doğrusu, baya bi para yatırmış olman gerekiyor çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar para harcamıs olabilirsinizYok geçen ay 140k civarı harcamıştım. Bu yeni birikmiş sanırım
Yok be gardaşımbiraz sallıyon gibi geldi be gardaşım
Havadan mı geliyor bu puanlar 140+54k... bende total 300 puan fln var
yayıncı erayın 1,8m puanını gördükten sonra bu puanlar şaşırtmıyor.yani bu ss gerçekse sen delisin dostum
erayyayıncı erayın 1,8m puanını gördükten sonra bu puanlar şaşırtmıyor.
eray için ***** saçma espiri yapacaktımyayıncı erayın 1,8m puanını gördükten sonra bu puanlar şaşırtmıyor.
yapmayın olum adam üzülüyor sonraeray
eray için ***** saçma espiri yapacaktım