Dostlarım N11 güvenilir mi?

Mağazanın var 600 küsür yorumu genel hatlarıyla iyi diyorlar bir tek iletişimi sıkıntılıymış

Genelde 300 400 küsür fiyatta ürün satılmış ben 2 bin verecem buna o yüzden satıcıdan bu fiyat bandında alan olmadıgında merak ettim
Düzenledim yorumu hocam. n11'den alışverişim çok oldu sıkıntısını görmedim.

Ben o site ile çok sıkıntılar yaşadım maalesef benim için güvenli değil ben tavsiye etmiyorum. Edit: @Frenerno gülmenin sebebi nedir anlayamadım?

Bu monitörü almayı istiyorum ancak hepsi burada 130 lira daha fazla satıyor. N11 de yorumunu bulamadım alan olmamış yani burdan alsam 130 lira kar yapsam mantıklı mı?
N11 sitesinden mobilya alışverişleri yapmıştım. Bir sıkıntı çekmedim, satıcı hakkında bir fikrim yok. N11 sıkıntısız ama.

N11'den alışveriş yaptım başıma gelenler.

Sonuç sokaktaki bilgisayarcı neyse N11 odur. Bir daha hayatta bir şey almam.

Bu arada burada daha ucuz. :)
Neredeyse arada 600 lira var nasıl daha ucuz satabiliyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11'den alışveriş yaptım başıma gelenler.

Sonuç sokaktaki bilgisayarcı neyse N11 odur. Bir daha hayatta bir şey almam.
Yuh be 😂

N11 güvenilir ben daha sorun yaşamadım

Neredeyse arada 600 lira var nasıl daha ucuz satabiliyor 😂

Yuh be 😂
Ustam senin mağzada da şöyle bir şey yaşaman olasıymış.

Bunlarda gelebilir başına hazırlıklı ol :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ustam senin mağzada da şöyle bir şey yaşaman olasıymış.

Bunlarda gelebilir başına hazırlıklı ol :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Trendyoldan da alabilirim aslında

Trendyoldan da alabilirim aslında
Ustam en güzeli varsa Vatan Computer'e yada Mediamarka git. Parayı öde monitörü çıkart denettir ölü pixel var mı. Sonra al. Benim tavsiyem bu olur. Çevrende yoksa da gir kendi sitelerinden al. Vallahi değmez. Garantisiz ithalat ürünlerini satıyolar. Hiçbirinin garantisi yok emin olabilirsin. Benim sana tavsiyem bu olur.

Ustam en güzeli varsa Vatan Computer'e yada Mediamarka git. Parayı öde monitörü çıkart denettir ölü pixel var mı. Sonra al. Benim tavsiyem bu olur. Çevrende yoksa da gir kendi sitelerinden al. Vallahi değmez. Garantisiz ithalat ürünlerini satıyolar. Hiçbirinin garantisi yok emin olabilirsin. Benim sana tavsiyem bu olur.
Öyle görünüyor dostum sağolasın

Geri