Dosya gönderme

Logic

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar kendi bilgisayarımdan başka bir bilgisayara hızlı bir şekil de nasıl dosya gönderebilirim. Upload hızını kullanmadan istiyorum

Arkadaşlar kendi bilgisayarımdan başka bir bilgisayara hızlı bir şekil de nasıl dosya gönderebilirim. Upload hızını kullanmadan istiyorum

team wiever yükleyin oradan team viewer id yi falan yazın dosya göndermeye tıklayın

team wiever yükleyin oradan team viewer id yi falan yazın dosya göndermeye tıklayın
team wiever ı denedim ama normal yükleme sitelerine yüklediğim zamanı gösteriyor yani uploadımı kullanıyor ben normal bir klasör den bir klasöre atar gibi istiyorum.

Usb bellek yada harici harddisk. Bilgisayarlar yakınsa ethernet üzerinden gönderebilirsin.

Taşınabilir hdd, ssd veya usb ile falan atabilirsiniz 😁

Malasef karşı bilgisayar uzak da şehir dışın da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O halde upload kullanmadan gönderme şansınız yok gibi. OneDrive falan yükleye bilirsiniz teamviewer falan ama hep upload gider.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usb belleğe at kargola. Upload hızını kullanmadan dosya gönderemezsin.

team wiever ı denedim ama normal yükleme sitelerine yüklediğim zamanı gösteriyor yani uploadımı kullanıyor ben normal bir klasör den bir klasöre atar gibi istiyorum.
Bluetooth kullanabilirsiniz veya İnternet kablosu ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,460
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri