Arkadaşlar kendi bilgisayarımdan başka bir bilgisayara hızlı bir şekil de nasıl dosya gönderebilirim. Upload hızını kullanmadan istiyorum
team wiever ı denedim ama normal yükleme sitelerine yüklediğim zamanı gösteriyor yani uploadımı kullanıyor ben normal bir klasör den bir klasöre atar gibi istiyorum.team wiever yükleyin oradan team viewer id yi falan yazın dosya göndermeye tıklayın
Taşınabilir hdd, ssd veya usb ile falan atabilirsinizArkadaşlar kendi bilgisayarımdan başka bir bilgisayara hızlı bir şekil de nasıl dosya gönderebilirim. Upload hızını kullanmadan istiyorum
Malasef karşı bilgisayar uzak da şehir dışın da.Usb bellek yada harici harddisk. Bilgisayarlar yakınsa ethernet üzerinden gönderebilirsin.
Taşınabilir HDD, SSD veya usb ile falan atabilirsiniz![]()
O halde upload kullanmadan gönderme şansınız yok gibi. OneDrive falan yükleye bilirsiniz teamviewer falan ama hep upload gider.Malasef karşı bilgisayar uzak da şehir dışın da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malasef karşı bilgisayar uzak da şehir dışın da.
Usb belleğe at kargola. Upload hızını kullanmadan dosya gönderemezsin.Malasef karşı bilgisayar uzak da şehir dışın da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malasef karşı bilgisayar uzak da şehir dışın da.
Bluetooth kullanabilirsiniz veya İnternet kablosu ile.team wiever ı denedim ama normal yükleme sitelerine yüklediğim zamanı gösteriyor yani uploadımı kullanıyor ben normal bir klasör den bir klasöre atar gibi istiyorum.