Dosyayı Indırmem Lazım Ama Wındows Engellıyo

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,274
Çoklu Konu, Spam
Dostlar selam bı tane dosya ındırdım ıcınde ıd patcher var ve wındows bunu oto engellıyo dosyalardan gıdıyo denetım masasından wındows defenderı kapattım ama ne yaparsam yapayım olmuyo pc de baska antıvırus uygulaması yok cok acıl yardım lazım tesekkur ederım

Ekler

• frm.webp
    frm.webp
    8.1 KB · Hit: 15
  • frm2.webp
    frm2.webp
    22 KB · Hit: 13
Dostlar selam bı tane dosya ındırdım ıcınde ıd patcher var ve wındows bunu oto engellıyo dosyalardan gıdıyo denetım masasından wındows defenderı kapattım ama ne yaparsam yapayım olmuyo pc de baska antıvırus uygulaması yok cok acıl yardım lazım tesekkur ederım
Oradan değil windows güvenliği içindeki 5 tiki kapatacaksın :D

Ekler

• Screenshot_326.webp
    Screenshot_326.webp
    42.6 KB · Hit: 5
kapattım hocam cok tesekkurler dosyayı kurabılmeye bakıcam tekrardan onun dısında benım kapattıgım wındows defender guvenlık durumunun farkı nedır onu acayımmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu abı bırı mı?
Senin kapattığın firewall içindeki defender yani ağdaki işlemler için benim dediğimde kapattığın windowsun kendi defenderı birisi ağdan korur diğeri windowstan korur fark bu

Eğer indirdiğin dosya silinmesin istiyorsan dışlananlara ekle klasörünü defenderı kapalı tutma

Senin kapattığın firewall içindeki defender yani ağdaki işlemler için benim dediğimde kapattığın windowsun kendi defenderı birisi ağdan korur diğeri windowstan korur fark bu

Eğer indirdiğin dosya silinmesin istiyorsan dışlananlara ekle klasörünü defenderı kapalı tutma
tamamdır cok cok tesekkurler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,462
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri