Yardım Dota 2 Açılıs Ekranı

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar iyi forumlar.

Dota 2 oyunu açtıktan sonra ilk ekranda donma ile birlikte oyuna tam anlamı ile giriş yapamıyorum ardından hiçbir eylem gerçekleştiremiyorum ve pc yeniden başlatmam gerekiyor. öncelerde böyle bir sıkıntı yoktu ama sonradan oldu anlamadım. yani oyun açılırken mouse tık yapsam bile donma olunca programı kapat ardından tekrar girebiliyordum. çok rahatsız ededi bir durum yardımcı olabilecek var mı ?
oyunu açmaya tıkladıgım zaman alt-tab yapıp başka bişeylere bakabiliyordum. şimdi alt-tab geç normal olarak bu sorunu veriyor gibi.

+++++++++++++++++++++ yokmu cvplayacak

arkadaşlar bu sorunuma kimse vcvp vermedi yok mu cvp verecek alt-tab geçişlerde 1-2 sanıyelik donmalar oluyor sebebi nedir ?

Akşam video görsel paylaşacagım bi yardımcı olun daaa

Arkadaşlar iyi forumlar.

Dota 2 oyunu açtıktan sonra ilk ekranda donma ile birlikte oyuna tam anlamı ile giriş yapamıyorum ardından hiçbir eylem gerçekleştiremiyorum ve PC yeniden başlatmam gerekiyor. öncelerde böyle bir sıkıntı yoktu ama sonradan oldu anlamadım. yani oyun açılırken mouse tık yapsam bile donma olunca programı kapat ardından tekrar girebiliyordum. çok rahatsız ededi bir durum yardımcı olabilecek var mı ?
oyunu açmaya tıkladıgım zaman alt-tab yapıp başka bişeylere bakabiliyordum. şimdi alt-tab geç normal olarak bu sorunu veriyor gibi.

ya da 5600xt

üstü darboğaz yapar sanırım

Hocam 1660S 5500XT gücünde olduğu için 5600XT alması daha mantıklı olmazmı ?
videoya bakın ve söyleyin

Steam’i başlatın.
Eğer ki daha yapmamışsanız Dota 2’yi güncelleyin.
Dota 2’ye sağ tıklayıp “Özellikler” tuşuna basın.
Açılan menünün “Genel” kısmında “Başlatma Seçeneklerini Ayarla” tuşuna basın.
Gelen yazı kutusuna “-prewarm” (tırnak işaretleri olmadan) ekleyin.

alıntıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,368
Üyeler
198,959
Son üye
varzeake

Geri