kalppatatesi
80+
1 aydır kafaya taktım faceit de shadow daggers ı olan biri gelince feci kıskanıyorumistiyosan alınır istemiyosan alınmaz
Ne alaka bıçak satılabiliyor oyun satilamiyor hiç bir şekilde bilip bilmeden yorum yapmayınSilah görüntüsüne para verilmez, Hele doların varda bozduruyosan hiç verilmez. Sokağa atılabilecek gereksinim dışı para için bile saçma. Öyle bi param olsa onun yerine gider oyun alırdım.
cartcurt.com dan iddia oynasan daha çok kar edersincs2 de bıçaklar dolar üzerinden işlem görüyor dövizlerimi satıp ya shadow daggers ya da falchion knife alıcam alıyım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@buff niye güldün la
" Satılabiliyor " kazıklanmaya böyle mi bahane buluyosunNe alaka bıçak satılabiliyor oyun satilamiyor hiç bir şekilde bilip bilmeden yorum yapmayın
saat gibi düşün bıçağın olduğunda dikkat çekersin kötü etkilemesi ne alaka oynayışı daha lüks tüketim malzemesi nedir onu bilmiyorsun" Satılabiliyor " kazıklanmaya böyle mi bahane buluyosunsteam payını neden hesaba katmıyorsun ? + Oyun alsan en azından eğleneceksin parana değecek. Bıçak sana ne katacak ? Bıçak almak daha da oyununu kötü etkileyecek + gereksiz bir harcama oyununu değiştirmeyecek sana + güç bile katmayacak bir şey. Zulada gold al daha mantıklı
![]()
Oynayışı nasıl etkiler şimdi anlatayım ben anlarsın diye düşünmüştüm ben söyledikten sonra ama sen bıçağın şekline dikkat etmişsin sadece. Bıçak aldığında durmadan bıçağa bakma hissi duyacaksın devamlı elin 3 tuşunda + Q tuşunda olacak ister istemez bakacaksın. İstersen al denesaat gibi düşün bıçağın olduğunda dikkat çekersin kötü etkilemesi ne alaka oynayışı daha lüks tüketim malzemesi nedir onu bilmiyorsun