Neler Yeni

Döviz bozdurup cs2 bıçak alınır mı?

cs2 de bıçaklar dolar üzerinden işlem görüyor dövizlerimi satıp ya shadow daggers ya da falchion knife alıcam alıyım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@buff niye güldün la

• Hahaha
Reaksiyonlar: buff

oEnesQlf

80+ Silver
cs2 de bıçaklar dolar üzerinden işlem görüyor dövizlerimi satıp ya shadow daggers ya da falchion knife alıcam alıyım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@buff niye güldün la
al bıçakların fiyatı düşmüyor kolay kolay

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Silah görüntüsüne para verilmez, Hele doların varda bozduruyosan hiç verilmez. Sokağa atılabilecek gereksinim dışı para için bile saçma. Öyle bi param olsa onun yerine gider oyun alırdım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Silah görüntüsüne para verilmez, Hele doların varda bozduruyosan hiç verilmez. Sokağa atılabilecek gereksinim dışı para için bile saçma. Öyle bi param olsa onun yerine gider oyun alırdım.
Ne alaka bıçak satılabiliyor oyun satilamiyor hiç bir şekilde bilip bilmeden yorum yapmayın

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Ne alaka bıçak satılabiliyor oyun satilamiyor hiç bir şekilde bilip bilmeden yorum yapmayın
" Satılabiliyor " kazıklanmaya böyle mi bahane buluyosun 😂 steam payını neden hesaba katmıyorsun ? + Oyun alsan en azından eğleneceksin parana değecek. Bıçak sana ne katacak ? Bıçak almak daha da oyununu kötü etkileyecek + gereksiz bir harcama oyununu değiştirmeyecek sana + güç bile katmayacak bir şey. Zulada gold al daha mantıklı 😂

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yatırım için bıçak almayın çok makas aralığı var.

" Satılabiliyor " kazıklanmaya böyle mi bahane buluyosun 😂 steam payını neden hesaba katmıyorsun ? + Oyun alsan en azından eğleneceksin parana değecek. Bıçak sana ne katacak ? Bıçak almak daha da oyununu kötü etkileyecek + gereksiz bir harcama oyununu değiştirmeyecek sana + güç bile katmayacak bir şey. Zulada gold al daha mantıklı 😂
saat gibi düşün bıçağın olduğunda dikkat çekersin kötü etkilemesi ne alaka oynayışı daha lüks tüketim malzemesi nedir onu bilmiyorsun

Son düzenleme:

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Lumi
Hocam bence değmez, hani savaş bileti gibi bir şey olup, bir daha elde edilemeyecek bir kozmetik olsa biraz mantıklı olabilirdi.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
saat gibi düşün bıçağın olduğunda dikkat çekersin kötü etkilemesi ne alaka oynayışı daha lüks tüketim malzemesi nedir onu bilmiyorsun
Oynayışı nasıl etkiler şimdi anlatayım ben anlarsın diye düşünmüştüm ben söyledikten sonra ama sen bıçağın şekline dikkat etmişsin sadece. Bıçak aldığında durmadan bıçağa bakma hissi duyacaksın devamlı elin 3 tuşunda + Q tuşunda olacak ister istemez bakacaksın. İstersen al dene :) kahin değilim olacağı söylüyorum. Sen de insan psikolojisini bilmiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,783
Üyeler
171,101
Son üye
Yasin Kuş
Top Bottom