Kimlik mi ? Allah allah ne kadar bozduracaksın ki ? Ben geçen ay gittim 20 Euro bozdurdum direkt aldım çıktım hatta 5 TL eksik vermiş eleman.17 yaşındayım, euro bozdurmaya gittiğimde kimlik isticekler, 17 yaşında olmam sıkıntı çıkarmaz değil mi?
100 Dolara eş değer döviz bozdurmayacaksan sormuyorlar galiba. En son çıkan düzenlemeyi değiştirdiler.17 yaşındayım, euro bozdurmaya gittiğimde kimlik isticekler, 17 yaşında olmam sıkıntı çıkarmaz değil mi?
400 euroKimlik mi ? Allah allah ne kadar bozduracaksın ki ? Ben geçen ay gittim 20 Euro bozdurdum direkt aldım çıktım hatta 5 TL eksik vermiş eleman.
Vallaha hocam 10 liradan 400 euro aldım şu an ihtiyacım var bozmaya şimdi bozarsam kimlik fln isticek yaşdan sıkıntı çıkar diye korkuyorum100 Dolara eş değer döviz bozdurmayacaksan sormuyorlar galiba. En son çıkan düzenlemeyi değiştirdiler.
Sorun olmaz hocam.400 euro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallaha hocam 10 liradan 400 euro aldım şu an ihtiyacım var bozmaya şimdi bozarsam kimlik fln isticek yaşdan sıkıntı çıkar diye korkuyorum
yürürlüğe yeni girdi döviz bozdururken kimlik istenmesiKimlik mi ? Allah allah ne kadar bozduracaksın ki ? Ben geçen ay gittim 20 Euro bozdurdum direkt aldım çıktım hatta 5 TL eksik vermiş eleman.
Kimlik sorar ama yaş sorun olmaz diye düşünüyorum.400 euro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallaha hocam 10 liradan 400 euro aldım şu an ihtiyacım var bozmaya şimdi bozarsam kimlik fln isticek yaşdan sıkıntı çıkar diye korkuyorum