Neler Yeni

Download Speed ve Ping Optimal Düzeltmek için Wifi Güçlendirici

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam, bu konuda biraz bilgisizim. Anakartım ile gelen Wifi adaptörünü kullanıyorum. Hiç kesilme olmuyor çok şükür internet hızı da optimal olmasada yeteri kadar sağlıyor. Bu şuanlık bir rahatsızlık vermiyor ama ben yine de Paketimin bana sunduğu optimal speed'i almak ve Pingi minimumda tutmak için Wifi güçlendirici tarzı şeyler mi almalıyım ? Bunu bana sağlayacak en kaliteli ürün nedir ?

NOT: Modem Turktelekom 100 Mbit sınırsız paket. Salonda kurulu ve odam biraz salona uzak. Eskiden kablo çekip bağlanıyordum ama Salondan odaya çirkin duruyor o yüzden kablo tak demeyin.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi güçlendiri tam tersine interneti berbat eder. Router al
Cevap için teşekkür ederim hocam, Router da modem gibi bir şey sanırım. Bana tam olarak ne sağlayacak bu cihaz ? Alırsam kendim kurabilir miyim ve aldığımda odama mı kurmam gerek bu cihazı ?

Farex

80+ Silver
Cevap için teşekkür ederim hocam, Router da modem gibi bir şey sanırım. Bana tam olarak ne sağlayacak bu cihaz ? Alırsam kendim kurabilir miyim ve aldığımda odama mı kurmam gerek bu cihazı ?
Kurulumu basit sadece kablo çekmen gerekir modemden router a kablo çek yeter bu cihaz internetini kötü etkilemeden sana daha yakın bir çekim gücü sunacak ve en azından wifi performansın yüksek olacak

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Hasan Asmalıkaya
Şuanda alabileceğin ve işini en iyi görebilecek sistem benimde kullandığımı mesh sistem deco e4 veya m4 modellerini alabilirsin ikisinide kullandım m4 modelinde gigabit portu var artı olarak, diğer özellikleri aynı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuanda alabileceğin ve işini en iyi görebilecek sistem benimde kullandığımı mesh sistem deco e4 veya m4 modellerini alabilirsin ikisinide kullandım m4 modelinde gigabit portu var artı olarak, diğer özellikleri aynı
şuan o sistemi inceliyordum hocam araştırırken denk geldim.

TP-Link Deco X50(2-pack) bu ürüne bakıyordum.​

Sizin bir öneriniz var mı link olarak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Hasan Asmalıkaya
şuan o sistemi inceliyordum hocam araştırırken denk geldim.

TP-Link Deco X50(2-pack) bu ürüne bakıyordum.​

Sizin bir öneriniz var mı link olarak ?

İleriye dönük bir sistem isterseniz wifi 6 olan decolara bakmanızı tavsiye ederim daha sonra değiştirmek ile ugraşmazsınız aktif olarak mercusys halo h80x kullanıyorum 1 gigabit internet ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleriye dönük bir sistem isterseniz wifi 6 olan decolara bakmanızı tavsiye ederim daha sonra değiştirmek ile ugraşmazsınız aktif olarak mercusys halo h80x kullanıyorum 1 gigabit internet ile
X50 modelini şimdi kontrol ettim wifi 6 imiş zaten :) rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Atilla
Kablo çek uğraşma boşuna paran gider çok bir fark da alamazsın. Ugreen slim kabloları var duvar dibinden götür en güzel ping öyle alınır.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kablo çek uğraşma boşuna paran gider çok bir fark da alamazsın. Ugreen slim kabloları var duvar dibinden götür en güzel ping öyle alınır.
Hocam evet en iyisi kablo ama salonla oyun oynadığım oda uzak. Oradan oraya düzgün tesisat çekmek lazım

X50 modelini şimdi kontrol ettim wifi 6 imiş zaten :) rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz
Hocam bu sistemin çalışma mantığını anladım.İkinci decoyu oyun odama kuracağım. Bu decodan kasama ethernet kablosu takarsam daha iyi mi olur ? Yoksa Wifi üzerinden devam mı etmeliyim ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Hasan Asmalıkaya
Hocam evet en iyisi kablo ama salonla oyun oynadığım oda uzak. Oradan oraya düzgün tesisat çekmek lazım

Hocam bu sistemin çalışma mantığını anladım.İkinci decoyu oyun odama kuracağım. Bu decodan kasama ethernet kablosu takarsam daha iyi mi olur ? Yoksa Wifi üzerinden devam mı etmeliyim ?
2. Decoyu ethernet ile kasana bağla daha iyi oluyor ben öyle kullanıyorum

Top Bottom