şahin doğan
80+ Platinum
türk telekom mu ?Sorun benim 12mbps ile 500kb/s almam
türk telekom mu ?Sorun benim 12mbps ile 500kb/s almam
wi-fi ile de kablo ile de aynı durumu yaşıyorum modemimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorumHiç kimse sormamış, şaşırdım. Kabloyla mı yoksa Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz?
maaleseftürk telekom mu =
Kardeşim oda artık benim bileceğim iş değilSorun benim 12mbps ile 500kb/s almam
o zaman normal 100 kişiye internet verebilecek santral ile 150 kişiye internet verdikleri için böyle oluyorwi-fi ile de kablo ile de aynı durumu yaşıyorum modemimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef
Olabilir ancak dediğiniz gibiyse operatörünüzü taciz edercesine bu sorun için aramanız sorunu çözebilir. Başka bilgisayar/telefonda durum nasıl?wi-fi ile de kablo ile de aynı durumu yaşıyorum modemimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum
Speed Test'i şu an yapyorum Modem den kaynaklı olabilir deyip geçiştirmelerinden bıktım.Olabilir ancak dediğiniz gibiyse operatörünüzü taciz edercesine bu sorun için aramanız sorunu çözebilir. Başka bilgisayar/telefonda durum nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Speed Test yapıp ekran fotoğrafını atar mısınız?
turktelekom alt yapısı ile millenicom a vs geçebilirsinSpeed Test'i şu an yapyorum Modem den kaynaklı olabilir deyip geçiştirmelerinden bıktım.
aynı alt yapı ile millenicom a geç benceSpeed Test Görüntülerim
Evet@UmutYiğit testi yaparken arkadaki açık sekmeleri ve interneti kullanan şeyleri kapattınız mı?