Neler Yeni

Doyurucu atıştırmalık önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
İyi akşamlar oruç tutmuyorum yarın dershanedeyim öğlen arası dışarıda bir şey yiyeceğim ama ramazan ayında olduğumuz için gündüzleri lokantalar çalışmıyor bende BİM ya da a101 den atıştırmalık bir şeyler almak istiyorum ama doyurucu atıştırmalık bilmiyorum normalde hiç abur cubur yemem yarın yiyeceğim 100 TL param var. Doyurucu atıştırmalık önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Tarık Emir
İyi akşamlar oruç tutmuyorum yarın dershanedeyim öğlen arası dışarıda bir şey yiyeceğim ama ramazan ayında olduğumuz için gündüzleri lokantalar çalışmıyor bende BİM ya da a101 den atıştırmalık bir şeyler almak istiyorum ama doyurucu atıştırmalık bilmiyorum normalde hiç abur cubur yemem yarın yiyeceğim 100 TL param var. Doyurucu atıştırmalık önerir misiniz?
Eti hoşbeş tarzı gofretleri tercih edebilirsin.30 tl yi geçmeden doyarsın.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En sağlıklı doyurucu atıştırmalık pirinç patlağıdir tavsiye ederim bende kullanıyorum spor ile birlikte iyi gidiyor 😄

The Semih

80+ Gold
Snickers alabilirsin iştahı kapatıyor direkt.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,824
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
27 liraya bimde hamburger var, nuggetli. ondan al yanina da kola al doyurur seni.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,297