Hocam Dragon age origins ultimate edition hangi oyunları içeriyor bu paket?Tarzı seviyorsan çok iyi seridir.
Oyunlar temelde birbirinden bağımsız olsa da hikayeyi ve evreni anlamak için sırayla oynaman lazım.
Sırasıyla:
Dragon Age: Origins
Dragon Age: 2
Dragon Age: Inqusition.
İlk oyunu ve ilk oyunun DLCleri.Hocam Dragon age origins ultimate edition hangi oyunları içeriyor bu paket?
İndirdim oynuyorum. Elf büyücü açtım.İlk oyunu ve ilk oyunun DLCleri.
Oyunu fight sırasında gerekirse durdurarak, yanındakilerin de yeteneklerini kullanarak oynayabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam direkt yanındaki yoldaş olarak da gezebiliyordun mapte. İstersen third-person istersen izometrik olarak oynayabilirsin.İndirdim oynuyorum. Elf büyücü açtım.
Yanımda sadece fare vardı. Oyunun başındaki demonu yendim ayıya çevirdi.Oyunu fight sırasında gerekirse durdurarak, yanındakilerin de yeteneklerini kullanarak oynayabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam direkt yanındaki yoldaş olarak da gezebiliyordun mapte. İstersen third-person istersen izometrik olarak oynayabilirsin.
Biraz daha oynayınca yoldaş verir oyun. En fazla 3 yoldaşla gezebiliyorsun.Yanımda sadece fare vardı. Oyunun başındaki demonu yendim ayıya çevirdi.
Sevmedim oyunu. Hep ölüyorum. Tuzaklara takılıyorum. Yoldaşlar bir şey yapmıyor.Biraz daha oynayınca yoldaş verir oyun. En fazla 3 yoldaşla gezebiliyorsun.
Zorluğu düşürebilirsinSevmedim oyunu. Hep ölüyorum. Tuzaklara takılıyorum. Yoldaşlar bir şey yapmıyor.
Nereden düşüreceğim? Yeni oyun mu açmam gerek?Zorluğu düşürebilirsin
Nereden düşüreceğim? Yeni oyun mu açmam gerek?