Neler Yeni

Rehber dragon center yanıt vermiyor çözümü

Techno08

80+ Gold
bugün bir rehberle daha karşınızdayım öncelikle msi amakartların ve laptopların baş belası olan ve bir sürü yazılımsal problemi olup tam anlamıyla çözülemeyen dragon center sorununu basit bir şekilde nasıl çözeriz onu göstereceğim. öncelikle halihazırda bu programın yüklü olduğunu ve yanıt vermediğini ya da düzgün çalışmadığını varsayalım.

1. ADIM: MSİ SDK DOSYASINI SİLME

denetim masasına geliyoruz ve msi sdk dosyasını buluyoruz ve kaldırıyoruz ( bazı arkadaşlar bu dosyayı kaldırmıyor ve direk dragon centeri yeniden kuruyor o yüzden yine hata alabiliyorlar)

2. ADIM: DRAGON CENTER UYGULAMASINI KALDIRMA

yine denetim masasından programın kendisini kaldırıyoruz

3. ADIM: BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATMA

burası önemli, direk üstte belirttiğim programları sildikten sonra pc'yi yeniden başlatmadan tekrar yüklerseniz hata alabilirsiniz. üstte belirttiğim adımları yapın ve pc!'yi yeniden başlatın

4. ADIM: PROGRAMI TEKRAR YÜKLEME:

MSI Dragon Center Download Center

bu siteye girin ve programı tekrar yükleyin yaklaşık 500 mb olması lazım. yüklendikten sonra winrardan klasöre ayıklayın ve kurun. SDK dosyası kendiliğinden inecektir ve sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir. kurduktan sonra pc'yi yeniden başlatmayı unutmayın.

rehber bu kadardı. kısa ve basit olduğu için kusura bakmayın ama çözümü de basit. umarım en kısa sürede güzel bir güncelleme gelir ve artık durup duruken hata vermez.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Kesin çözüm silip yüklemektir. Program olur olmadık hatalar verebiliyor. Armoury Crate kadar olmasa da Dragon Center'dan da çektim.

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesin çözüm silip yüklemektir. Program olur olmadık hatalar verebiliyor. Armoury Crate kadar olmasa da Dragon Center'dan da çektim.

çok fazla yazılım sorunları var ve nedense güncellemelerle bile tam anlamıyla çözülemiyor. Az önce Microsoft visual C++ 2005 yükledim ve direk hata verdi. Ne garip bir program anlamıyorum ki.

Top Bottom