hocam ikamet ettiğiniz yerde motospartan mağazası varmıdır var ise eğer gidip ordan bakarak alınız eğer internet üzerinden sipariş verirseniz sizin orj. akünüzden büyük gelirse sığmaz oraya ve aküyü birkere kullandıktan sonra iade olmuyor diye biliyorumArkadaslar 5 ayda akü bitti, motoru hep vurdurnak zorunda kaliyorum.
1k butce ile akü onerir misiniz?
mesela arkadaşın attığı akü yatık kullanıma uygun değilmiş ondan dolayı senin gidip motoruna uygun olan bir akü alman lazımArkadaslar 5 ayda akü bitti, motoru hep vurdurnak zorunda kaliyorum.
1k butce ile akü onerir misiniz?
Samsun da var mıdır hocam?hocam ikamet ettiğiniz yerde motospartan mağazası varmıdır var ise eğer gidip ordan bakarak alınız eğer internet üzerinden sipariş verirseniz sizin orj. akünüzden büyük gelirse sığmaz oraya ve aküyü birkere kullandıktan sonra iade olmuyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela arkadaşın attığı akü yatık kullanıma uygun değilmiş ondan dolayı senin gidip motoruna uygun olan bir akü alman lazım
yanlış bir şey söylüyorsam düzeltin beni lütfen
Link atabilir misiniz hocam? drift l uyumluYiğit akü alabilirsin kanakm bütçeyi biraz aşar fakat sağlam markadır üzme seni.
Samsunda yeni plaza açtılar on numara mekan olmuş bir sürü marka ile anlaşmaları falan var sanayideki akücü kocaman plaa açtı kirazlık arabalarının orayaSamsun da var mıdır hocam?
Link atabilir misiniz hocam? drift l uyumlu
Attığın satıcı resmi satıcı değil bro bilgin olsun garantisiz bunlar.
Motor yağı aldım da internetten aldım, dediğinix yere bugün bi gidip bakayımSamsunda yeni plaza açtılar on numara mekan olmuş bir sürü marka ile anlaşmaları falan var sanayideki akücü kocaman plaa açtı kirazlık arabalarının oraya
https://www.google.com/maps/@41.274...wkGg-bqNSA!2e0!7i16384!8i8192?hl=tr&entry=ttu
Bu konumda tam baktığım yerde yeni binaları var
Bir de sana bir şey sorcağım yakın zamanda hiç motor yağı aldın mı kankam sanki senle biz denk düştük gibi geldi de bi
Drift L ye uyup uymadığını nasıl anlayacağım hocam akülerinkardesime bedavadan vereyim. yigit akude calisiyorum
Örnek diye attım ben biliyorum evetAttığın satıcı resmi satıcı değil bro bilgin olsun garantisiz bunlar.
bin çeşit akü var önümde bu akü vardı bunu gösterdim senin istediğinden de var. T0 diye geçiyor o attıklarım Hyundai aküsü zatenMotor yağı aldım da internetten aldım, dediğinix yere bugün bi gidip bakayım
Drift L ye uyup uymadığını nasıl anlayacağım hocam akülerin