GirayHan
80+ Platinum
yuasa, varta, bosch, bsArkadaslar 5 ayda akü bitti, motoru hep vurdurnak zorunda kaliyorum.
1k butce ile akü onerir misiniz?
yuasa, varta, bosch, bsArkadaslar 5 ayda akü bitti, motoru hep vurdurnak zorunda kaliyorum.
1k butce ile akü onerir misiniz?
Umarim oyle olur hocam, ama ben bos yere almislae gibi hissediyorumKnk sucu mantığında düşün bir sonraki gidisinde de elindeki aküyü verip yenisini alıyorsun ama daha uyguna alıyorsun damacana değişir gibi farz et sana yeni 0 veriliyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atıyorum şu an ki fiyatları bilmiyorum bir sonraki gidişinde 850 değil de 650 verirsin akü değişirsin gibi düşün
Yigit aku aldim hocamyuasa, varta, bosch, bs
hayırlı olsun umarım sorun çıkarmaz. türk üretimi aküler motosiklette biraz problemlidir. konuyu önceden görseydim önermezdim yiğit aküyüUmarim oyle olur hocam, ama ben bos yere almislae gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yigit aku aldim hocam
yerli aküler başlı başına problemli ufak bi araştırırsanız şikayetleri görürsünüz özellikle motosiklette yerli malı aküler iyi değiller. arabada değişir mutlu olur yiğit olur vb sorun çıkmaz ama motor farklı. akünün kralı yuasa'dır sonrasında varta ve bosch gelir sorunsuzluk açısından akabinde de BS. özellikle bs ve yuasa marka aküler honda yamaha suzuki kawasaki gibi motorlarda oem part olarak motor üstünde gelir. yerli malı markalar akü içi petekleri kaliteli üretmiyor kullandıkları asit bile 2. sınıf fark burda başlıyor ve yerli malı aküler ne yazık ki bi süre sonra şarj tutmuyor bi süre motor kullanılmadığı an anında boşalıyor akü. kilerimde bi adet yuasa var 8 yıllık. şarja taktığım an doldu geçen motora taktım deneme amaçlı 1 hafta üstünden çıkarmadım tek marşta çalıştırdı motoru. yine bs marka ve bosch marka varta marka da kullandım geçmişte. motoru 15 gün kullanmadığım zamanlarda bile yarım marşta çalıştırdığı oldu. yiğit akü takılı motoru bırakın soğuğa dışarı 1 hafta çalıştırmayın motoru gidin ölçün değerleri anlayacaksınız. farklar uzar gider kısacası yerli akülerden uzak durun.Neden onermiyorsunuz hocam bizi iş yerinde 5 6 abide surat motoru var onlar yiğit kullanıyormuş ben one göre önermiştim bir de burda direk plazması var sorun olsa adamlar orda direk muhattabı var diye önermiştim
Bir dahakine farklı alırım hocam tesekkur ederimyerli aküler başlı başına problemli ufak bi araştırırsanız şikayetleri görürsünüz özellikle motosiklette yerli malı aküler iyi değiller. arabada değişir mutlu olur yiğit olur vb sorun çıkmaz ama motor farklı. akünün kralı yuasa'dır sonrasında varta ve bosch gelir sorunsuzluk açısından akabinde de BS. özellikle bs ve yuasa marka aküler honda yamaha suzuki kawasaki gibi motorlarda oem part olarak motor üstünde gelir. yerli malı markalar akü içi petekleri kaliteli üretmiyor kullandıkları asit bile 2. sınıf fark burda başlıyor ve yerli malı aküler ne yazık ki bi süre sonra şarj tutmuyor bi süre motor kullanılmadığı an anında boşalıyor akü. kilerimde bi adet yuasa var 8 yıllık. şarja taktığım an doldu geçen motora taktım deneme amaçlı 1 hafta üstünden çıkarmadım tek marşta çalıştırdı motoru. yine bs marka ve bosch marka varta marka da kullandım geçmişte. motoru 15 gün kullanmadığım zamanlarda bile yarım marşta çalıştırdığı oldu. yiğit akü takılı motoru bırakın soğuğa dışarı 1 hafta çalıştırmayın motoru gidin ölçün değerleri anlayacaksınız. farklar uzar gider kısacası yerli akülerden uzak durun.