Çözüldü✓ driver booster gibi programlar kullanmak sakıncalı mı

Attığım linke gidip işletim sisteminizi seçtikten sonra Otomatik Algıla ve Yükle yazanı indirip kurarsanız bir çok sürücünüzü kuracaktır. Son olarak da Aygıt Yöneticisine girip herhangi bir seçenekte ünlem işareti olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ünlem olanlara tıklayıp sürücü güncelleştir seçeneğinden güncelleştirebilirsiniz. (Ünlem varsa yoksa gerek yok bir şey yapmanıza.)
Resimdeki gibi ise sorun yoktur. Ünlemden kastım her seçeneğin küçük resminin çevresinde bir yerde bir işarette olabilir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-05-18 135816.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-05-18 135816.jpg
    54.5 KB · Hit: 21
12 yıldır işletim sistemi kurarım. Driver boosterlar pack soloution vs hepsini denemiş biri olarak söylüyorum en sağlıklı ve stabil olanı kendi orijinal sitesinden yüklenmiş olanlar diyebilirim.

Attığım linke gidip işletim sisteminizi seçtikten sonra Otomatik Algıla ve Yükle yazanı indirip kurarsanız bir çok sürücünüzü kuracaktır. Son olarak da Aygıt Yöneticisine girip herhangi bir seçenekte ünlem işareti olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ünlem olanlara tıklayıp sürücü güncelleştir seçeneğinden güncelleştirebilirsiniz. (Ünlem varsa yoksa gerek yok bir şey yapmanıza.)
Resimdeki gibi ise sorun yoktur. Ünlemden kastım her seçeneğin küçük resminin çevresinde bir yerde bir işarette olabilir.
Otomatik Algıla ve Yükle seçeneğini indirdiğinizde chipset sürücüsüde kuruluyor belirtmek istedim.

Bende kullanıyorum manuel güncellemek zor geliyor ama en temizi manuel kurmak

Niye kendiniz manuel olarak indirmiyorsunuz driverlarınızı? 2 dakikanızı almaz indirip kurmanız, sisteminizde de stabilite bozulmamış olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,957
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri