Neler Yeni

Driver Booster Zararlı mı?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar demonte hazır sistem aldık sistemi arkadaşım kurdu ben farklı bir işle uğraşırken driver booster yüklemiş ve taramış kendisi bunu ben yıllardır kullanıyorum bir sorun yok dedi ama ben bu tarz programların zararlı olduğunu ve kendimiz sürücüleri kurmamız gerekiyordu dedim şimdi ben bu yeni sisteme format atıp tekrar Windows kurarsam bu arkadaşımın yüklediği program gider mi kendim ayrı sürücüleri kuracağım bu programın şuan sisteme bir zararı olmuş mudur şimdiden teşekkürler

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ali Gezen
Selamlar demonte hazır sistem aldık sistemi arkadaşım kurdu ben farklı bir işle uğraşırken driver booster yüklemiş ve taramış kendisi bunu ben yıllardır kullanıyorum bir sorun yok dedi ama ben bu tarz programların zararlı olduğunu ve kendimiz sürücüleri kurmamız gerekiyordu dedim şimdi ben bu yeni sisteme format atıp tekrar Windows kurarsam bu arkadaşımın yüklediği program gider mi kendim ayrı sürücüleri kuracağım bu programın şuan sisteme bir zararı olmuş mudur şimdiden teşekkürler
Ekran kartı driverini kurduktan sonra tek tek uğraşmak saçma ben uzun zamandır ekran kartını kendim kurup gerisini driver boostera bırakıyorum. Bir sorun yaşamadım kullanışlı bir program bence.

DogancanYr

80+ Bronze
Driver booster sadece driverleri güncelliyor yani bulunmamış olanları göremiyor ve olan sürücüleri de yanlış güncelliyor.

Format at ve driverleri bunlarla güncelle.
1)Windows güncellemeleri (Ayarlara gir ve isteğe bağlı güncellemeleri de yap)
2)(Anakartının sitesinden indir)
3)Intel Driver & Support Assistant
4)Msı center

Son düzenleme:

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver booster sadece driverleri güncelliyor yani bulunmamış olanları göremiyor ve olan sürücüleri de yanlış güncelliyor.

1)Windows updates (Ayarlara gir ve isteğe bağlı güncellemeleri de yap)
4)Msı center
Hocam birde son olarak önce bios güncelledik daha sonra Windows 11 kurduk ve son olarak ram mhz en son arttırdık bu sorun olur mu yani bunun bir sırası oluyor mu fark eder mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
At avrat silah
Bilgisayardan bilgisayara değişebilir. Yani stabil bir yazılım değil. Ben hiç sorun yaşamadım Driver Booster kullanırken.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
yeni pc için
1. ekran kartı driver güncelle
2.bios uptade yap.
3.windos güncelleme yap.
sonra güç seçeneklerinden performansa al.
bu kadar şimdilik.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci
w10 w11 de driver booster e gerek yok hocam.windows 7 de lazımdı.

1)Windows updates (Ayarlara gir ve isteğe bağlı güncellemeleri de yap)
4)Msı center
arkadaşın dediklerini yap uğraşma onla

Son düzenleme:

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek fark etmiyor ama biosu güncelle, xmp aç, Windowsu kur.
Hocam son bir sorum olacak bilgisayar kurarken çok aksilikler oldu sıfır aldığım klavye bozuk geldi tuşlar çalışmadı kurulum sırasında biosa giremedim bu süreçte klavye bozuk olduğunu anlayamadık güç ve reşit düğmesinden pc bir kaç kere kapatıp açtık daha sonra ucuz bir klavye alıp bios güncelledik öncesinde sistemi sürekli bahsettiğim gibi açıp kapatmamızda bir zararı olmuş müdür şimdiden teşekkür ederim

DogancanYr

80+ Bronze
Hocam son bir sorum olacak bilgisayar kurarken çok aksilikler oldu sıfır aldığım klavye bozuk geldi tuşlar çalışmadı kurulum sırasında biosa giremedim bu süreçte klavye bozuk olduğunu anlayamadık güç ve reşit düğmesinden pc bir kaç kere kapatıp açtık daha sonra ucuz bir klavye alıp bios güncelledik öncesinde sistemi sürekli bahsettiğim gibi açıp kapatmamızda bir zararı olmuş müdür şimdiden teşekkür ederim
Olmaz 2 3 defadan bir şey.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
Asus , MSI gibi anakartlara sahipseniz mutlaka kendi yazılımlarını kurun. Mesela Asus Armoury create yazılımı kullanır. Orada direkt olarak kendi sitesinden çeker. En ufak eksiğine kadar kurar.. Drive booster aslında kendi database'ini kullanıyor. Orada ortak bulduğu driver ne var ise yapıştırıyor gidiyor. Bazı bilgisayarlarda mavi ekrana yol açabiliyor. Zararı varmı yok. Ama bazı durumlarda uğraştırıyor. Demin yazdığım gibi. Kurulumlar bittikten sonra drive booster'ı kaldırın gitsin.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Zararlı yanlış driver kuruyor çoğu zaman.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Hocam direkt yaşadığım tecrübeden yola çıkarak söylüyorum "iyi bir yazılım *DEĞİL* " 10 tane sürücüyü doğru güncellemiş olması geri kalan 4 sürücüyü yanlış güncellediği gerçeğini ve bu yanlış güncellenen sürücüler yüzünden sistemin sürekli mavi ekran verdiği hatta parçalarda kalıcı hasara kadar problemlere yol açtığı gerçeğini değiştirmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,155
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom