Driver Güncelleme Programı Olarak (Ashampoo Driver Updater)

Batuhan5356

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,250
en iyisimi olur ? veya bu programı tavsiye edermisiniz ?

Hiçbir zaman Driver'ları program ile kurmayın. Yanlış driver kurma olasılığı çok yüksek.

Anakart'ın kendi sayfasından indirip kurmak en mantıklısı.
öyle yaptım ilkten sonra bunu buldum diğerlerine göre daha iyi bence gerekli sürücüleri buluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2 tıkla indirip kurmak varken neden bunlara güveniyorsunuz
ellen kurdum daha varmı diye böyle yaptım bide anakartın sayfasındakiler eski oluyor o yüzden

öyle yaptım ilkten sonra bunu buldum diğerlerine göre daha iyi bence gerekli sürücüleri buluyor
Emin olamayız bambaşka veya yanlış bir sürücü kurabilir ne yapacağı belli olmaz

ellen kurdum daha varmı diye böyle yaptım bide anakartın sayfasındakiler eski oluyor o yüzden

Mavi ekran verme olasılığı çok yüksek bu tür programlarda. Yanlış driver kurduğu için. O yüzden dedim.

o tarz programlar sıkıntılı çalışıyor. kesinlikle uzak durun!

Anakartın sayfasındakiler nasıl eski oluyor en güncelleri oradan yayınlanıyor zaten. Daha eski driverı kurmadığına emin misiniz dediğiniz imkansız çünkü

Anakartın sayfasında eski olacak tek sürücü chipset sürücüsüdür çünkü chipset üreten firma kendi sitesinde daha erken paylaşır, anakartın üreticisinin sitesini bulması zaman alabilir. Onun haricinde böyle bir şey yok.

Anakartın sayfasında eski olacak tek sürücü chipset sürücüsüdür çünkü chipset üreten firma kendi sitesinde daha erken paylaşır, anakartın üreticisinin sitesini bulması zaman alabilir. Onun haricinde böyle bir şey yok.
yani kullanımda sıkıntı olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,328
Üyeler
174,855
Son üye
Clang
Geri