- Reaksiyon skoru
- 1,250
en iyisimi olur ? veya bu programı tavsiye edermisiniz ?
öyle yaptım ilkten sonra bunu buldum diğerlerine göre daha iyi bence gerekli sürücüleri buluyorHiçbir zaman Driver'ları program ile kurmayın. Yanlış driver kurma olasılığı çok yüksek.
Anakart'ın kendi sayfasından indirip kurmak en mantıklısı.
ellen kurdum daha varmı diye böyle yaptım bide anakartın sayfasındakiler eski oluyor o yüzdenHocam 2 tıkla indirip kurmak varken neden bunlara güveniyorsunuz
Emin olamayız bambaşka veya yanlış bir sürücü kurabilir ne yapacağı belli olmazöyle yaptım ilkten sonra bunu buldum diğerlerine göre daha iyi bence gerekli sürücüleri buluyor
öyle yaptım ilkten sonra bunu buldum diğerlerine göre daha iyi bence gerekli sürücüleri buluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ellen kurdum daha varmı diye böyle yaptım bide anakartın sayfasındakiler eski oluyor o yüzden
Anakartın sayfasındakiler nasıl eski oluyor en güncelleri oradan yayınlanıyor zaten. Daha eski driverı kurmadığına emin misiniz dediğiniz imkansız çünküöyle yaptım ilkten sonra bunu buldum diğerlerine göre daha iyi bence gerekli sürücüleri buluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ellen kurdum daha varmı diye böyle yaptım bide anakartın sayfasındakiler eski oluyor o yüzden
Anakartın sayfasında eski olacak tek sürücü chipset sürücüsüdür çünkü chipset üreten firma kendi sitesinde daha erken paylaşır, anakartın üreticisinin sitesini bulması zaman alabilir. Onun haricinde böyle bir şey yok.ellen kurdum daha varmı diye böyle yaptım bide anakartın sayfasındakiler eski oluyor o yüzden
yani kullanımda sıkıntı olur mu ?Anakartın sayfasında eski olacak tek sürücü chipset sürücüsüdür çünkü chipset üreten firma kendi sitesinde daha erken paylaşır, anakartın üreticisinin sitesini bulması zaman alabilir. Onun haricinde böyle bir şey yok.
Bilemiyorum. Ben her zaman sürücüleri üreticinin kendi sitesinden indirme taraftarıyım, program istediği kadar iyi olsun.yani kullanımda sıkıntı olur mu ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B01K8A29CS?m=ATAIWNCT70UIJ&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 şu kronik sorunlu değildi değil mi ?Bilemiyorum. Ben her zaman sürücüleri üreticinin kendi sitesinden indirme taraftarıyım, program istediği kadar iyi olsun.
Emin değilim, @Emirhandkee'ye sorun. SU6xx serisinde kesin olarak sorun var ama bunlarda var mı bilmiyorum. Kontrolcüsü, çipi falan farklıysa olmayabilir.https://www.amazon.com.tr/dp/B01K8A29CS?m=ATAIWNCT70UIJ&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 şu kronik sorunlu değildi değil mi ?