bunu da bi ara indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam çok yormuştu pc yiElle güncelleyin mümkünse. Olmaz ise bunu öneririm.
DriverPack | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin
Windows XP, 7, 8, 8.1 ve 10 için sürücüleri indirin.drp.su
Ekran kartı için Nvidia iseDriverları güncelleme programı var mı bildiğiniz önceden driver booster kullanıyordum sonra baktım kimse önermiyormuş format attım pcye şimdi nasıl kurabilirim
Arızalı olabilir soket. Tekrar ediyorum kullanmayın öyle otomatik sürücü kuran programları. Anakartın sitesinden indirip kurmayı deneyin.elle güncellerim güncellemesine de hoparlörü jak girişine takıdğımda pc görmüyor onu yapamadığım için program istiyorum o belki bulur realtek falan yüklü ama görmüyor.
arızalı olması imkanı yok anakartımda asus p5pl2-e ama sitede bulamadımArızalı olabilir soket. Tekrar ediyorum kullanmayın öyle otomatik sürücü kuran programları. Anakartın sitesinden indirip kurmayı deneyin.
Nasıl emin olabiliyorsunuz? Sonuçta eski bir anakart.arızalı olması imkanı yok
format atmadan önce driver booster yüklemişti driver çalışıyordu çünkü jak girişi ama hangi ses driverını yükledi hatırlamıyorum.Nasıl emin olabiliyorsunuz? Sonuçta eski bir anakart.
Sürücü güncellemek için uygulama kullanılmaz, manuel yapılır.Driverları güncelleme programı var mı bildiğiniz önceden driver booster kullanıyordum sonra baktım kimse önermiyormuş format attım pcye şimdi nasıl kurabilirim