Neler Yeni

Driver güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
Bundan önce driverları, driver booster üzerinden kuruyordum fakat kimse önermiyor elinizle kurun diyor. Daha önceden elle sürücü güncellemedim nasıl güncelleyebilirim.
Screenshot_1.png

Aygıt yöneticisinden bazı sürücüleri güncelledim. Bazıları donanım kimliği ile güncelleyin diyor.

ventioNN

80+ Platinum
Windows Update ile oto indiribilirsin sürücüleri.
Driver Booster tarzı uygulumalarıda sil.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sürücüsü olan çok şey yok zaten. Yüklemen gerekenler chipset sürücün, ekran kartı sürücün ve isteğe bağlı olarak ses ve LAN sürücüleri. Chipset sürücüsünü chipsetin ne ise Google'da aratıp sürücüsünü bulabilirsin. Ekran kartının da modelini yazıp sürücüsünü bulabilirsin. BIOS güncelleme dosyaları ve ses, LAN sürücüleri anakartının üreticisinin sitesindedir, oradan bulabilirsin.

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Sürücüsü olan çok şey yok zaten. Yüklemen gerekenler chipset sürücün, ekran kartı sürücün ve isteğe bağlı olarak ses ve LAN sürücüleri. Chipset sürücüsünü chipsetin ne ise Google'da aratıp sürücüsünü bulabilirsin. Ekran kartının da modelini yazıp sürücüsünü bulabilirsin. BIOS güncelleme dosyaları ve ses, LAN sürücüleri anakartının üreticisinin sitesindedir, oradan bulabilirsin.
Ses ve lan güncellemeleri yapılmalı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ses ve lan güncellemeleri yapılmalı mı?
Windows zaten otomatik olarak ses ve LAN sürücüsü kuruyor ve bu sürücüler genellikle sorunsuz oluyor. İsteğe bağlı olarak yükleyebilirsiniz.

Top Bottom